ecemeric95 Sonnentala ilk kızımın ismi İnci Lilya 4 yaşında. Şuan tekrar hamileyim 2. Ye kızım olacak İpek Lena koyacağız ona da
a-koroglu biz İnci Lena koyacağız babası İnciyi çok istedi ama ben Lena, Lilya ya da Lidya olmasını istedim maalesef babamız İnci de çok kararlı bende yanına Lena yı ekledim
Nimpheloss Ulgen ya biz de Tomris Gökçe düşünüyoruz ama birlikte söylemesi zor olur gibi geliyor kafamız çok karışık açıkçası ben iki isime karşıyım ama eşim iki isim diye tutturdu
Nimpheloss Sonnentala Kız kardeşimin ismi Beray 🌸 ayın en parlak en ışıltılı hali demek çok yaygın bir isim de değil çok beğeniyorum.
Bnguuu_102 Oğlunuz ismi altay ata galiba öyle yazmışsınzı bir posta ona uyumlu olarak Feray ada 🌸 diyorum çok uyumlu geliyor kulağa düşünürsünüz belki
Minikmucizem06 Eşimi ikna edersem Aymira koymak istiyorum duyunca çok sevdim 27. Haftadayız hala isim bulamadık🥰
Esilaaya Sonnentala Sağ salim kucağıma alayım da inşallah hayırlısıyla eflin koyacağım. Hem çoğu kimsede yok hem söylemesi güzel. Hem isim analizi tarzı araştırma yaptım o da güzeldi.
Yona9 Esilaaya Gayet çok var bu aralar yalnız. Üstelik anlamı da yanlış biliniyor. Eflin aslında batmak anlamına geliyormuş