Sonnentala Hiç bir isim bulamadık oğlumda hiç ama hiç zorlanmadım ama kizima bir isim bulamadım siz ne koymayi düşünüyorsunuz veya koyucaksiniz
Krystal Sonnentala Benim de içime sinen bir isim yok 🤷🏻♀️ Yine de aklıma gelenleri yazayım. İpek, Nil, İleyna, Nilay, İnci, İdil
Mervecimmm Sonnentala pazartesi dünyaya geldi. Adı inci Feraye. Ablasının adı da Şifa Piraye. Herkesin tercih edeceği isimler değil ama biz geleneksel isimleri çok seviyoruz ♥️
poncikveannesii Mervecimmm bilindik isimleri çok sevmem o kadar hoşuma gittiki isimler çok beğendim Allah sağlıklı güzel ömürler versin
Eliffbaby Daha çok erken benim de ama aklımda Belis var daha belirgin bir isim mi olmalı diyorum söylerken biraz pasif kalıyor anlamı aşkın ilk meyvesi demek
Nimpheloss Ulgen ya biz de Tomris Gökçe düşünüyoruz ama birlikte söylemesi zor olur gibi geliyor kafamız çok karışık açıkçası ben iki isime karşıyım ama eşim iki isim diye tutturdu
1Emine Sonnentala İlk kızım Feyza, ikinci kızım yolda biz de Berna isminde karar kıldık. Sağlıkla gelsinler🤗