Huzurluanne05 Suleozkanmavi stres yapma kendine iki tane yumurta,avakado,muz,süt,yoğurt,elma aklıma gelen bunlar yemeye özen göster.her bebek kilolu olacak diye birşey yok ki.saglıklı olsun
Suleozkanmavi Asdfgh122 kefiri içemiyorum ama muz çerez yiyorum yoğurdumu kendim yapıyorum ama olmuyor . Şeker yüklemesi yapmışlardı 206 çıktı bende diyete başladım ondan midem küçüldü bebeğimde kg almıyor çok suçlu hissediyorum kendimi
Edizhr Suleozkanmavi kefir muz avakado bu tür şeyleri bol tüket canım sağlığı yerindeyse başka problem yoksa çok korkma panikleme o doğana kadar alır daha
Glcanky Suleozkanmavi en az 2 kg ise kormayın benimde kg artışı yavaşlamıştı ultrason göre 38 adet takvimine göre 39.6 da doğum yaptım bebeğim 2600 doğdu ama ultrasonda 2200 gr çıkıyordu
Lemans Herkesin sorunu farklı sanırım. Benım de 31. Haftada 2350ydi şimdi 32+1 oldum bakalım 1 hafta sonra kontrol var şekerli şeyleri ve meyveyi bıraktım . Kuruyemiş muz avakado yumurta hiç aksatmıyordum her gün yiyordum bunlar güzel kilo aldırıyor
Ayse0575 Suleozkanmavi bende aynı durumdan müzdariptim şeker var diye hiçbir şey yiyemedim doğru düzgün çocuğum kilo almadı 37+3’te doğum yaptım. Bebeğim 2464 gr doğdu korkma doğunca kilo alıyorlar. Ben aptal gibi çok stres yaptım her anı kendime zehir ettim. Enerjini yüksek tut ve kaşar peyniri ye bol bol.
ikibaloglanannesi Korkmayın ve stres yapmayın. 2 kiloyu geçsin yeter der doktorlar. Doğduktan sonra kilo alıyorlar🧡
irser Suleozkanmavi benimde almiyordu dogum yaptim gebelik zehirlenmesinden 35+3 2140 gr dogdu suan 2050 gram beslenin duzenli saglikli insallah zamaninda saglikla gecer
Suleozkanmavi Hepiniz çok incesiniz çok teşekkür ederim . İnsan cidden umutsuzluğa kapılıyor bazen 🥹 sağlıkla kucağınıza alın anneler doğuran arkadaşlarım sağlıklı bir ömür geçirmenizi diliyorum ♥️