Sevgilimmmmmmm Bir saat önce falan başladı. Karnımın hemen alt tarafı ağrıyor. Uzanıyorum yine ağrıyor. Özellikle nefesimi verince. Bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama ağrıyor 😐
Eesraaa34 Sevgilimmmmmmm çok nadir bendede oluyor 29 haftalığım bugün kontolüm vardı bebeğin ayakları aşağıda olduğu için oradan baskı veriyorömuş bana
Edizhr Sevgilimmmmmmm rahim ağrısı olabilir yada ayakta.cok kaldıysan otur biraz dinlen ayaklarını uzat yada altına birşey koy dik biraz havaya ayağını üşütmus de olabilirsin
Sevgilimmmmmmm Edizhr kuzenim gelmişti ister istemez git gel yaptım yemek market derken yorulmuş olabilirim
Gul233 Merhaba bende 27 haftalik hamileyim karnım ağriyor gaz sancisi gibi birşeyler oluyor ve bebek sol tarafa toplaniyor sürekli
Nidaveuras Gul233 bende 24 haftalığım aynısı bende de oluyor sordunuz mu hiç doktora ne dedi bu duruma ?
XBurcuburcu Çok ayakta kalınca ağır bir şey taşıyınca benimde oluyor bazen batıyor ayakları yukarı alıp dinlen geçmezse muhakkak bir kontrole giidin
Turuncukadin Sevgilimmmmmmm canım geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir bir idrar ver istersen acilde
Nidaveuras Gul233 bulantınız da var mı ? Benim o da yeni başladı ama en cok rahatsız eden Bel ağrısı suanda
Balbebek012 Sevgilimmmmmmm ağır bir şey filan kaldırrınız mı ilişki yaşadınız mı bunlar sebep olmuş olabilir eğer şiddetli yse acile gidin