crazyymom staRmama kan değerlerine bakarsanız sizde anlarsınız aslında olup olmadığını bi kontrol edin bebeğinizin ayını internette araştırın kandaki crp en fazla kaç olabilir diye çıkan sonuçla karşılaştırın anlarsınız
staRmama crazyymom kuzum zaten referans değeri var 0-5 arası olacak benim oğlum da 0.6 yani yok dün ben e nabızdan baktım eşime de söyledim crp çıkmamış ki diye. Çocuğumun neyi var onu anlamıyorum biri ooo çok iyi diyor biri yatış verecekti neredeyse. Benim çocuğum alt dişlerini çıkardı bu kadar olmadı hiç normal gelmiyor bana su veriyorum onu bile kusuyor
Tutaste_ staRmama aynı bende senı durumundayım valla acil götürsek buraya saçma sapan Bi tanı koyarlar merkez taaa nerede gidene kadar
crazyymom staRmama anladım ama aya kiloya göre değer değişiyor ama sadece dış çıkarma bu kadar kusma yapmaz
Eymenkuzusu staRmama bebegin muhtemelen usutmustr dis cikarmada kusma olmaz yani bizm basimiza hic gelmdi cevremde de gormedim. Bir avuc kuru dutu pisirip ilik sekilde suyundan icir insallah hicbir seyi kalmaz mevsim gecisi normal atesi de. Yoksa endise etme cok gecms olsn 😌
Mrvsmt2502 staRmama kontrole götürdüğümüz doktor demişti ki diş sadece ağrıdan dolayı huzursuzluk yapar kusma, ishal vs ağzına bir şeylr soktuğu için enfeksiyon kaptığını gösterir.. kan sonuçları nasıl geldi diş yüzünden bu kadar kusmasıda normal değil gerçekten
staRmama Mrvsmt2502 crp düşük kuzum yani enfeksiyon yok doktor bakmadan söylemişti zaten. Özeldeki doktor da kan değerleri gayet iyi dedi crp de iyi enfeksiyon yok dedi ama dişten böyle olabilir diyor bana da normal gelmiyor sadece diş olduğunu düşünmüyorum
Happyka staRmama Birden kusmaya başlayan, kusma için altta yatan enfeksiyon ya da başka sebep bulunmayan, 1-11 yaş arasındaki çocuklarda zehirlenme düşünülmedlidir. Besin zehirlenmelerinde de kusma görülebilir.
staRmama Happyka ama canım ekstra bir şey yemedi ki zaten hep hazır su veriyoruz hava değişimi oldu ondan olabilir mi acaba
Happyka staRmama birde enfeksiyon ilaci hemen etkisini göstermez 2 gün daha verin sonra etki etmeye başlar
Happyka staRmama reflü de olabilir canım zorla birşey yedirmeye çalışmayın, geçer İnşallah, benim kizimin süt alerjisi olduğu zaman Anne sütü yani kusuyordu doktor ilaç vermişti iyi gelmişti
staRmama Happyka bir günde olmaz reflü ki geceden biraz huzursuzlandı sabahta öyleydi sonra öğlene doğru kusmalar ve ishal başladı bir anda
staRmama aycinelizsmom aynen ishalken ıkınmak normal değil hepsini anlattım doktor dişe bağladı bilmiyorum artık