seryagunes merhaba herkese beta sonucum 133 çıktı bugün bat günüm normal mi daha önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden çok stresliyim ilk betanızı kaçla öğrendiniz
Ecem_P seryagunes Daha önce öyle oldu diye yine aynı şey olacak diye kötü düşünmeyin ne güzel yeniden nasip olmuş inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Lunapark seryagunes gayet iyi bat günü için🌸iki gğnde Bşr artış takibinizi yapabilirsiniz.aynı zamanda herhangi bir tedbir alınması gerekli mi diye durumunuzu görüşmek için hemen bşr doktor randevusu alıp tüm kan tahlilleriniz vb de yaptırın isterseniz.sağlıkla ilerler umarım gebeliğiniz ❤️🌸
SuEr_Tu1512 seryagunes Geç döllenmedir canını sıkma🌸 Bende bat gününü 1 gün geçirmiştim 647 çıkmıştı 🤷
melikedelibas @seryagunes ilkinde adetten 2 gun once 57 ile ikincisinde gene adwtten iki gun once 75 ile ogrendim
seryagunes Ecem_P öyle tabiiki ama insanın aklına geliyor ister istemez amin inşallah teşekkür ederim
As38- seryagunes inşallah çok teşekkür ederim sizinde Allah muradınızı versin kişiden kişiye değişiyormuş arkadaşımda 218 le öğrendi hamile değilim herhalde niye bu kadar düşük çıktı dedi şaşırdık ikimizinde ilk hamileliği 🙂
BlcSongullllllllll seryagunes ben çok geç hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken öğrendim gecikmemi hamileliktir diye düşünmemiştim
BlcSongullllllllll seryagunes sanırım öyle çünkü buradaki anneleri gördükçe ben de öyle düşünüyorum ben ilk öğrendim 8 bin küsür dü başta öğrenmedim nasıl devam edeceğimi ben de merak ediyorum cünkü zben randevu tarihinin gelmesini beklemeye bile tahammül edemiyorum