Fatmakus25 Doktora muayene gittiğimde 12 haftalıktım ama doktor 13 hafta uyumlusun dedi ne oluyor yani
GizemHamza34 Fatmakus25 gelişimi güzel gidiyor demek canım merak etme inşallah sağlıkla alırsın kucağına benim de öyle çıkıyor adet tarihinden 1 hafta önde gidiyor
mucizebebegimmm Fatmakus25 her zaman son adet tarihine göre hesaplanır. Anladığım kadarıyla son adet tarihinizle hesaplandığında 12 haftalıksınız. Ama bebeğinizin gelişimi 13 haftayla uyumlu. Fakat siz 100 tane de doktor değiştirseniz her zaman SAT tarihi baz alınır. Gelişimi güzel maşallah 🥰
Bicirik2025 Geç döllenme olabilir doktorunla konuşsan daha iyi. Ama bir sorun olduğunu sanmıyorum. Geriden gitmedi sorun genelde.
Fatmakus25 @"Bicirik2025 devlete gidiyorum muayene sordum ama cevap vermedi düzgün normal dedi iyi dedi hatta ama ben bi korktum 2. Bebeğim erken dogdu riskli hamilelik geçirmiştim onda bi korku hep var bu sebepten
Kevser_07 mucizebebegimmm merhabalar bende bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Önce ki adet tarihim 5 Şubat. Normal idrar tahlili yapmıştım çünkü aşırı karın ağrım vardı. Testim pozitif çıktı benim ne yapmam gerekiyor. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz?
Fatmakus25 mucizebebegimmm istanbulun küçük güzel bir ilçesinde oturuyorum çatalcada zaten bir doktor var devlette gideceğim ona gidiyorum hep çokta memnunum doktorumdan… 2.bebeğimi yenidoğan çetesinin anlaştıgı hastane yüzünden kaybediyodum Allah korusun. Ama çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız
1ErkekkkAnnesi Kevser_07 bende geçen hafta öğrendim şuan uygulamaya göre 5+1 im 6. Haftamda gidicem doktora şuan gitsemde bişey gözükmez diye bekledim 2. Gebeliğim
Kevser_07 1ErkekkkAnnesi benim ilk gebeliğim ve üç buçuk aylık evliyim. Hamile olmamı gerektiren durum sadece bir kere oldu. O kadar şaşkınım ki
cennetkusunannesi 1ErkekkkAnnesi aynı tarihlerimizzzzzzz☺️ Çarşambadan çarşambaya değil mi döngün Beta en son kaçtı baktırdın mi Ben yarın baktrcam tekrarda 3000 geçerse gitsem mi keseye ya
Abilikardesli Fatmakus25 1 hafta önden gidiyor olabilir ya da sizin hesaplamanızla doktorun hesaplaması da farklı olabilir