NurYaren Kızlar 20 haftalık olduk ve miğdemde ekşime , yanma başladı ve bel ağrılarım arttı, kramp bacaklarıma giriyor. Yaşayan var mı
zynpknt NurYaren magnezyum başlar muhtemelen doktorunuz ben 14 ten beri falan magnezyum kullandığım için öyle çok bişey yaşamadım ama içmeseydim belki olurdu
Nisa58Sivas NurYaren Bel ağrısı Bendede var malesef Bebek büyüdüğü için kendine yer açıyor sağ soka yatmaktan birde yanlarım çürüdü resmen
Fatmanur-ozun NurYaren benim geçen ayda aynı şekilde oldu bu ayda aynı şekilde belim çok ağrıdı eşim fark etti regl tarihim yaklaştığında oluyor regl döneminde bel ağrın çok oluyoduysa belki onunla alakalıdır benim 1 hafta kadar agriyip geçiyor 2 aydır şu an 18 haftalığız 🥰 ama kramp falan diyorsun o magnezyum kaynaklı olabilir tabi
Nisa58Sivas NurYaren Bu haftalarda böyle oluyor Demekki bel ağrısı çoğu Kişide var Hareketlerimizde artık kısıtlanıyor Uykuya veda etmeye başladık Hayırlısıyla Evlatlarımıza Kavuşalımda Rabbim Dayanma gücü Verir Elbet 🤲🌸
Nidaveuras NurYaren bel ağrısı dayanılmayacak kadar çok mu ? Benimde öyle şuan yattığım yerden bile kopuyo belim resmen
KumpirsMom NurYaren 22. Hafta içindeyiz şun daha hafif ama aynende o hafta ekşime ve bel ağrısı başladı 🥹
KumpirsMom NurYaren ay bide sabah yada gece oluyor uyutmuyor uykudan uyandırıyor soda içiyordum biraz rahatlıyordum ama başka bi çözüm bulamamıştım inşallah sizinde benimki gibi hemen hafifler 🤲🏻
NurYaren KumpirsMom Ayyy inşallah 🥹🤲🏻♥️ etrafımdaki insanlar bebeğin saçı çıktığı için ekşime oluyor diyorlar ama
Nidaveuras NurYaren ne diyor peki doktorunuz ? Bel ağrısı erken doğum belirtisi diyorlar ya cok korkuyorum o yüzden ben resmen panik atak oldum