sevdicek93 Kızlar hamilelikte hiç mide bulantısı yaşamayan var mı 10 haftalık olduk hiç midem bulanmadı kendimden şüpheleniyorum 🙂
Mucizem00 sevdicek93 ben 14. Haftadayım ne mide bulantısı ne kusma hiç bir şey yaşamadım halada Yok çok şükür 😂 bu olay kişiden kişiye değişiyor canım mesela bazen bu hamileliğin de olmaz bi dahakin de olur yada onda da olmaz değişiyor 😌
HillKse sevdicek93 37. Haftadayım şeker yüklemesinde bile midem bulanmadı 😂 hamileliği bi kere bile çıkarmadan atlatma rekorunu kırmak istiyorum 😂 şaka bi yana kötü tarafı miden iyi olduğu için her şeyi yiyorsun ben 12 kilo aldım inşalalh verebilirim 🤦🏻♀️
Zuhresule sevdicek93 29. Haftama geldim 1kere bulantı, agri, bas donmesi yaşamadım. İçimde bebek oynamasa hamile olduğumu bilmicem o derece . İnsallah benim gibi sıkıntısız geçirirsin 😇
Busra37 sevdicek93 ben 35 haftalığım ve aşırı aşırı yemek yediğimde sadece oldu yoksa çok şükür midem hiç bulanmadı hamilelikten dolayı 😀 ama 14 kilo aldım 😂
Umranoguzyazar Ben 6. Haftada kusmaya başladım şimdi 20 haftalık oldum 3haftadır bitti şükür kusmalarım vs eltimin de 14.hafta kusmya başladığını biliyrm belki sizde 14, 15. Haftada başlarsnız kişiden kişiye değişiyor ama inşallah kusmazsınız çok zor geçti benim için kaç kilo vermiştim kıstuğm zaman gece susadığım oluyodu su içiyodum yatağa girmeden lavaboya hoop suyu çıkarıyodum çok fenaydım
Omma Bende de mide bulantisi kusma kokuya hassasiyet vs hicbirsey olmadi cok sukur ama bu yuzden 15.haftada 5kilo aldim:(
mercimekkkannesi sevdicek93 ben de 19 haftalığım hiç yaşamadım biraz da genetik galiba annem de hiç yaşamamış benim çok şükür
Morenna sevdicek93 kız ne güzel işte daha ne 😂 bende çok şükür hiç kusmadım 7. Ayıma girdim hamd olsun. Halimden gayet memnunum. Şüphe etmene gerek yok. O kusma çok fenaymış. Yat kalk dua et😂😂
Bebekim123 sevdicek93 bünye farkı canım bende de olmadı sadece ilerleyen haftalarda aç kalınca oluyor oda çok aç kalınca
sevdicek93 Yok şikayetçi değilim de😂 acaba ben gibileri var mı diye merak etmiştim o zaman halimize şükür kızlar ❤️
sevdicek93 Etrafımda bi kaç kişinin bebeğinin kalbi durdu arada da o takılıyor kafama inşallah öyle bişey yaşamayız
Elfglh sevdicek93 inan bulanmamasi senin icin daha iyi yarın doğuma giriyorum afedersn hala tuvaletten çıkamıyorum kusmaktan
Depresif_polyanna Şu zamana kadar bi konuda bile kimseyi kiskanmadim ama şuan çok kıskanıyorum 😁😁 anamı ağlattı mide şikayetleri ya hamilemiyim hasta miyim belli değil. Keyfini çıkarın bence