Herkese Merhaba. Oğluşum uyurken hemen yazmaya geldim. Pazartesi oğluma kavuşmanin sevinciyle buraya da hikayemi eklemek istedim. Öncelikle özelde yaptım ilk doğumum normalden korktugum aci eşiğim düşük oldugu icin sezaryen tercih ettim 11 de yatisim oldu 14:00 de ameliyathaneye alindim hemsire ayaklarimi asagi sarkitmami basimi gogsune yaslamami soyledi anestezi doktorum spinalimi yapti gercekten sinek isirigi gibi bir seydi damar yolu daha cok aciyor dedikleri dogruymus ayaklarima hemen karincalanma hissi geldi sedyeye uzandim hazirliklar yapıldı doktorum geldi hadi bakalim atlasa kavuşalım dedi ve basladi ekip cok guleryuzluydü size dokunuldugunu hissediyorsunuz ama gogus bolgenizden aşagısı bir beton gibi oluyor istesenizde oynatamiyorsunuz bas ucumdaki hemsire ara ara ne yaptiklarini soyledi sanirsam 5. 6. Dakikada bebeğimin ağlama sesini duydum. İşte o an bambaska oldu hayat aglamayla bende ağlamaya başladım doktorum ustten gosterdi aglamaktan sadece hosgeldin diyebildim ve icimden ayni babasi diye düşündüm ki gercekten kızlar kocamin kopyasini dogurdum 😂sonrasinda hemsire yanagima getirdi kokladim. Dikişlerim yapildi ve ciktim ameliyatta sadece biraz midem bulanir gibi oldu o kadar uyusuklugum gectiginde adet agrisindan biraz daha agir bi aci hissettim dikislerimde kasiklarimda ama inanin bebeginizi gormek onu dusunmek o aciyi unutturuyor insana hic agriyi dusunmemeye çalıştım bebeğime ve kendime odaklandim tamamen hemen yurumek bir an once iyilesmenin derdindeydim saat 10 gibi sanirim hemsireler ayaga kaldirmak icin geldiler ilk yuruyus cok kötü diyordu herkes korkutmustu beni ama inanin masallah kendime pat diye karşıya bakarak kalktim ve gercekten ayaga kalkar kalkmaz sanki agrim bir tık hafifledigini hissettim adimlarimi attim koridorda yurudum daha sonra idrara ciktim gazim da hemen 12 1 gibi cikti gece hep oda icinde olsun koridorda olsun yürüyüş yaptım. Sali gunu sabah 9 da taburcu olduk dün bugündür evdeyiz bebisim gayet saglikli masallah birbirimize alismaya calisiyoruz surekli hareket ediyorum yere bile çömelip kalkabiliyorum allaha sukur hic bir sey korktugum gibi olmadi rahat atlattigimi dusunuyorum 1 haftaya daha iyi olucam insallah demem o ki canı taze olanlar da korkmasin herkesin kendi tercihi iyiki sezaryen olmuşum diyorum. Rabbim herkese boyle guzel atlatabilecegi doğum gecirmeyi nasip etsin. Sorulara açığım.🥰🙏🧿