Sinosanneoluyor2025 Dyggdr nasıl belirti verdi cnm ? Bende kaşıntı başladı da vajinal fitil kullanıyorum onun akıntısından mi yara oldu yoksa idrar yolu mu bilemedim , henüz doktorumla paylaşmadım da
Dyggdr Sinosanneoluyor2025 belirti yoktu canım bende. kontrole gittiğimde kan ve idrar istedi doktor soyledi enfeksiyon olduğunu
Busra_degirmenci Turuncukadin yani bana sadece çok başındasın gebeliğin şimdi ilaç olmaz dedi ama zaten geçti iyikide yazmamış🥰
Busra_degirmenci Sinosanneoluyor2025 8 martta enfeksiyonum var dı bol su içtim normalde ne kadar içiyorsam arttırdım bunu 3 lt en az. Kahve çayı kestim bir fincan felan. Başka bişey yapmadım yanmam geçti
Sinosanneoluyor2025 Busra_degirmenci inş benim de geçer canım 🤲🏻🤲🏻 bol su içiyorum bende , ortalama kaç gün sürdü peki canım ?
Busra_degirmenci Sinosanneoluyor2025 gebeliğimi öğrenmemle idrar enfeksiyonu başlaması 5-6 gun surdu enfeksiyon yanması canım benim
Sinosanneoluyor2025 Busra_degirmenci tmm cnm ortalama 1 hafta sanırım , inş benim de çabucak geçsin 🤲🏻🤲🏻💖💖