sutlukahve_ Rosse00 aa doğru ben unutuyorum kusura bakma 🤭o yüzden koyu çıkıyor bende de var ben pike yakın olunca degerlendiriyorum her ihtimale karsi
Rosse00 sutlukahve_ ay benimki gibi inşallah piktir ya ven daha devam etmicem çok yorucu birkaç tane teslim kaldı onu da gelecek ay kullanırım gebelik olusmazsa
sutlukahve_ Rosse00 ben böyle çıkınca minnak kurabiyeler sayfasına yazdım ovulasyon olmuş ama yumurtlama yeterince büyümeden çatlamış olabilir dedi bana teste devam et pik görürsün belki dedi hala devam ediyorum o yüzden
sutlukahve_ Rosse00 benim öncekine zaten ovulasyon olarak kabul ettik hatta ben o gün yumurtlama akıntısı bel agiris vs de yaşadım ama regle yakın yumurtlama olan da bicok kişi var
Rosse00 sutlukahve_ hayir etmicem 😊 ben bu ay jel akıntı görmedim o yüzden yumurta olacağını sanmıyorum ama gün aşırı degerlendirecem hayırlısı olsun 🙏
Rosse00 sutlukahve_ yaa Cok az kalmış inşallah bebis seninledir 🙂 Benim daha var 25 gösteriyor uygulama😅 Bugün güya yumurtlama günüm müş test çok silik çıktı 😅
sutlukahve_ Rosse00 inşallah hepimizin bebisi bizimledir uygulama yanlış gösteriyor zaten ya Benimki de öyleydi
Rosse00 maviskokiz sizinki pik gibi ama Acaba bu testler mi yanıltıyor bilemedim yine de değerlendirin derim🙂
maviskokiz Rosse00 2 günde bir değerlendiriyoruz bakalım rabbim nasip etsin inşallah bu aydan umudum var hsg çekildim