Mrv60 sutlukahve_ merhaba pcos olunca nasıl oluyor tam çizgi belli olmuyor mu benimde başlangıcım var çizgilerin bir saat sonra koyulaşıyor oda geçerli olmuyor diye biliyorum. Bazen hafif silik çıkıyor bazen hiç çıkmıyor
sutlukahve_ Rosse00 aa doğru ben unutuyorum kusura bakma 🤭o yüzden koyu çıkıyor bende de var ben pike yakın olunca degerlendiriyorum her ihtimale karsi
Rosse00 sutlukahve_ ay benimki gibi inşallah piktir ya ven daha devam etmicem çok yorucu birkaç tane teslim kaldı onu da gelecek ay kullanırım gebelik olusmazsa
sutlukahve_ Rosse00 ben böyle çıkınca minnak kurabiyeler sayfasına yazdım ovulasyon olmuş ama yumurtlama yeterince büyümeden çatlamış olabilir dedi bana teste devam et pik görürsün belki dedi hala devam ediyorum o yüzden
sutlukahve_ Rosse00 benim öncekine zaten ovulasyon olarak kabul ettik hatta ben o gün yumurtlama akıntısı bel agiris vs de yaşadım ama regle yakın yumurtlama olan da bicok kişi var
Rosse00 sutlukahve_ hayir etmicem 😊 ben bu ay jel akıntı görmedim o yüzden yumurta olacağını sanmıyorum ama gün aşırı degerlendirecem hayırlısı olsun 🙏