BlcSongullllllllll Zeynep010 kız kalk kan t3stine git bari ben de merak rttim şimdi inşallah rabbim seni de sevindirir ama bence var gibi🤲🤲
Zeynep010 BlcSongullllllllll daha ama renk günüm gelmedi beklemiyim mi 4 aylık evliyim yeni başladık çalışmalara 1 ay olmadı ilk gebeliğim olacak Allah’ın izniyle korkuyorum kötü sonuç olursa diye
BlcSongullllllllll Zeynep010 kız ben de 4 aylık evliyim öğrendim ki 1.5 aylık hamileyim inşallah seninde öyle olur 😅😅
Ela009 Nazsuuu yapmadım yarın adet olmazsam gidip alacağım benim bebeğim olmuyor o yüzden umutsuzum 😢
Nazsuuu Ela009 öyle demeyin hiç beklemedinz bı anda olur siz bile şaşırrsnz inşallah vardır umutsuz düşünmeyin 💙
Elif-Salih Ela009 inşallah olur 4 sene olmadı çocuğum tüm isteyenlere hepinize dua edeceğim bana verdiği mucizeyi sizede versin 🤲🏻🙏🏻🙏🏻
Ela009 Nazsuuu Elif-Salih yesildeniz_ Ervaa2534 Nurellaaaaaaa1212 H_M_ SuEr_Tu1512 Kubranur11 Kızlae test yaptım negatif çok üzgünüm…
Zeynep010 Bu benim 5 günlük olüvasyon testlerim Adetime 14 gün var. Lütfen yorumlar mısınız @Nurellaaaaaaa1212 özellikle senin yorumunu merak ediyorum canım