iknrkc 18 hafta olucaz iki gün sonra hiç hissetmiyorum kızlar normal mi bu ben ne zaman hissedicem ya
incii_mom iknrkc benim de aynı aynı hafta ben de hissetmiyorum henüz sanırım normal 24’ü bile bulanlar varmış
KumpirsMom iknrkc 22. Haftanın içindeyiz bende hissetmiyorum ilk gebelik ve kız normal galiba uslu duruyor kızçeler 🥰
MBO1 Bende çok merakla bekliyorum 15. Haftadayım(erkek) ultrasonda hoppidi hoppidi izliyoruz ama dışardı daha tık yok. 17.-18. Hafta hissetmeye başlarsın diyorlar ama bazen ilk gebeliklerde 24. Haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş.
MorKelebek54 Ozyy1 cikolata yiyip kahve icin bi de karnını hafifce salla baktin hareket etmiyo yine o zaman bi doktoragir saat kac olursa olsun
eilf150 iknrkc iknrkc canım 20 den sonra hissedersin benımde ilk bebek ve kız 20 den sonra hıssettım ben suan 25 tepıklerı faln oluyor
MorKelebek54 iknrkc ebet turk kahvesi. Birde birine bi seye sinirlen😂 ben cinsieti ogrenmeye gittigimizde oglum resmen ayaklariyla kendini hoplatiyodu. Yolda giderken birine kizmistim cok sinirleistim. Yarim da cikolata yemistim😂 sinirlenmenin de etkisi var yani baya😂
iknrkc MorKelebek54 ayy öyleyse benim bebenin hiç durmaması gerekiyor çünkü ben her saniye sinirliyim birilerine🤣