Yzc_asli
Benim anlamadığım diyetisyen zaten kilo alımını dengelemek size rehberlik etmek için var niye böyle saçma sapan yorum yapmış da sizi strese sokmuş.
Bende diyetisyen ile çalıştım gebeliğimde. Bazen çok hizlaniyordu kilo alimim hemen diyetisyenim ona göre planlıyordu listemi mesela. Ben diyetisyeninizin tavrına inanilmaz ayar oldum çünkü ben çok kilo takıntılı biriyim zar zor kilo vermiştim gebelik öncesi zaten çok korkuyordum çok kilo almaktan gebelikte ama diyetisyenim bana rehber oldu destekledi, ben çok hızlı aldım dediğimde bile halledicez ben yanındayım diyerek beni yönlendirdi.
Hic canınızı sıkmayın dediklerine öncelikle madem çok hızlı gittiğinizi düşünüyor o zaman ona göre yönlendirsin.
Boyunuz da uzunmuş zaten, o bir avantaj valla ama gerçekten oturup abur cuburlar hamur işleri kızartmalar tatlılar yemiyorsaniz , yüzde 80 dengeli sağlıklı bekleniyorsunuz gerisini bosverin kilo konusunda, çünkü gerçekten bu kilo isi bunyeden bünyeye çok değişen bir şey. Mesela hamilelikte alınması gereken kilo aralığı bile kişiden kişiye değişiyor ama robot değiliz ki atiyorum bana 12 kiloya kadar hakkın var demişti diyetisyenim ama robot değilim 15 de olabilirdi bu ya da 7 kilo da. Yani beslenmenizde size gereksiz yağ şeklinde kilo aldıracak yukarda bahsettiğim şeyler yoksa strese sokmayın kendinizi🙏🙏
Bir de bence son aylar kilo çok alınıyor diyorlar tamamda onu zaten bebek alıyor ben 36 hafta olmak üzereyim kilo alımim yavasladi bebegin aldığı kadar aliyorum. Son aylarda herkes çok iştah oluyor asiri kilo alıyor diye beni korkutmustu mesela bende tam tersi oldu hem mide sorunlarım hem iştahsızlık, min düzeyde bebeğe faydalı şeyleri yemeye çalışıyorum.
Lütfen kendinizi strese sokmayın siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun kilo verilir, son Ay kesin çok kilo alınıyor diye bisey de herkeste aynı değil
Gebeliğin keyfini çıkarın 🌸🌱