Hellobeybii İlk Nst ye kaçıncı hafta girdiniz? Kasıkların sağında ve solunda ara ara giren ağrı ve orta kısımda kasılıp gevşeme gibi şeyler hissedince mi girdiniz yoksa takip amaçlı mı? 33+0 dayız ama bu tarz birşeyler hissettm özellikle altta baskı hissi ve vajinadan vurma hissi gibi birşeyler de var ama düzenli mi değil mi emin değilim olup olup geçiyor. Böyle hisseden ve sancı çıkan var mıydı yoksa genel hamilelik ve bebek büyüme belirtisi midir?
Elifimsib Hellobeybii benim doktorum normalde sıkıntı yoksa 32. Haftada başlatıyormuş ama benim kasılmalarım olduğu için 26. Haftada girmiştim. Bazı doktorlar 36. Haftada falan başlıyormuş ama kasılma hissediyorsanız riske atmayın doktorunuza söyleyin nstde bakar
Minyonannecik Hellobeybii ben kasılmalar ve bebek toplaniyo sertleşme yapiyo diye 27 haftada girdim acilden baktılar bişey çıkmadı ama o an kasilmam yoktu belkide ondan çıkmadı bilmiyorum herşey normal dedi idrar yolu enfeksiyonum var o yapıyor kasılmaları belkide bilmiyorum zor geçiyor
Hellobeybii Elifimsib 35-36 da başlanıyor diyorlar, şuan 33+0 ama hiç girmedim. Doktoruma söyledim, takip et düzenliyse nst çekelim değil gibiyse 1 hafta sonra kontrolde çekelim dedi. Korktum erken birşeyler olmasından bende🥹 teşekkürler cevap verdiğiniz için. Peki sizde çıktı mı kasılma?
Elifimsib Hellobeybii nstye girdiğim sırada bebek uyuyordu ve o an hiç kasılmam olmadı. Oradaki ebe aslında bebek uyanıkken bi daha bakmak lazım dedi ama mesai çıkışıydı falan bi daha bakılmadı. Pazartesi kontrolüm var tekrar ister muhtemelen
Hellobeybii Minyonannecik evet benim de öyle ağrım varken o haftalardan önce idrar yolu enf çıkmıştı. Şimdi de kum döküyorum diye çıktı, belki onlar da yapmıştır. Sağlıkla gelsinler🙏🏻🧿
Serpoo Hellobeybii 32inci haftadan itibaren bende öyleydim makat geliş oldugu için öyle oluyo demişti doktorum ilk nst yidi 35inci haftada çekildik. Eğer ara ara olup kayboluyosa normalmiş ama agrı hisse zamanla kaybolmuyo ve artmaya zamanıda sıklasıyosa gel demişti
Hellobeybii Serpoo kafası kasığa doğru , bazen tam tur atıp diğer kasığa doğru dönüyor. Belki de ondan dolayı böyle hissediyordumdur bilemiyorum. Şimdilik kayboluyor, biraz fazla yürümüştüm belki de ondan tetiklendi, çok teşekkürler🙏🏻
Rafaelli Serpoo selam, bendede bebek 32 haftada tersdi 33de kafa gelişi dedi, 34 deyım bu hafta yıne kontrol var bu gun bendede agrılar oldu bebek yıne ters donmus ola bılırmı acaba
C_mentesee Hellobeybii benimde kasıklarımda Ağrı vs sertleşme oluyordu doktorum günde 6 kere olması normal dedi benim daha çok olduğu için nst çekti 32 de ama herhangi bir şey çıkmadı dinlen bol su iç dedi artık yerleri daralıyor ağrılar büyüme sancısı diye biliyorum endişe etme 🌸🤍
Hellobeybii C_mentesee günde birkaç kez oluyor benimde , dün 3-4 saat içinde 8-9 kere falan oldu falan ama çok da yürümüştüm ve birkaç gündür su içmeyi azalttım malesef, bir de kum döküyormuşum hafiften. Belki de hepsi birleşti. Çok teşekkürler sağolun🙏🏻🌸
Hellobeybii Nazemm devlette daha erken başlıyorlar heralde , ben 32 de gittiğimde 35-36 gibi dedi diye hatırlıyorum bakalm bu gittiğimde netleşir
C_mentesee Hellobeybii valla o kadar çok oluyor ki saymıyorum beyfendi oynuyor içerde benimde birkaç hafta önce idrarım bulanık çıkmıştı doktorum kum dökmüşsün dedi ama ben hiç anlamadım bol bol su içmeni tavsiye ederim tekrardan çok geçmiş olsun ❤️🩹
merveahrl Hellobeybii ağrım olunca ilk 33 te girdim daha sonra 35. Haftadan itibaren her hafta girmeye başladım
Hellobeybii merveahrl biz de 33 üz, galiba yarın ben de giricem, 3 saattir yine benzer bir kasılıp gevşeme hissi var gibi hissediyorum stres oldum. Sizde çıkmış mıydı nst de sancı?
Hellobeybii C_mentesee normalde bizimki de çok hareketli içeride sürekli bi olay var, günde 3-4 kez oluyordu ama bu sefer biraz sıklaştı ondan dikkatimi çekti. Birkaç saat içinde 10-15 kez gibi. size de çok geçmiş olsun çok sağolun🙏🏻
merveahrl Hellobeybii hiç bilmiyorum yatış vermişti doktor sanırım çıkmış olacak ki hastaneye yatırmıştı