Eliftgl Merhabalar, doktor kemik yapisinin ve catisinin normal dogum icin uygun olmadığını soyleyip de normal dogum yapan var mi aramızda? Tabii bebeklerinizin kilolarini da söylerseniz sevinirim. Bebegim 4000 gr 39+1 deyim. Sezeryani daha uygun gördü doktorum. Hic asagi da inmemiş zaten ama yapımın da uygun olmadigini soyledi bebegimin kilosuna göre.. Bu durumu yaşamış olan var mi?
Cckgkc Eliftgl bir arkadaşım doğumunda yaşadı çatısı uygun olmadığı halde normal doğum istedi sonuç annenin doğum sırasında bir damarında patlama oldu ve doğum sonrası ünite ünite kan aldı. Neden normal doğum için uygun olmayanlar ısrarcı oluyor anlamış değilim.
Enesim Eliftgl 37+3 te çatı muayenesi yaptı doktorum fena değil dedi haftaya konuşruz dedi doğum şeklini anlmadım ben de fena değil ne demek
bsrm Eliftgl benimde haftaya gunverdi suni ile denicek ama hic bi sekilde alttan muayene etmedi bende bundan korkuyrm işte
Heyzil Cckgkc gerçekten size katılıyorum 😁 bende başta hep normal diyordum hatta doktorların ne düşünüyorsunuz diye sorunca kızıyordum ama süreç öyle işlemiyor. Sıkıntı var ise neden hala normal diye ısrarcı oluyorlar. Sıkıntı olmaz tamam derim ama sıkıntı var ise anne ve bebek için ne gerekli ise o yapılmalı
Eliftgl Cckgkc Böyle durumlar da doktorlara güvenmek gerek.. Bana da aynisini soyledi doktorum, üzücü durumlar yaşanabiliyor diye
031965 Komşumuz çatısı dar olduğu halde 3 kilo bebeğini normal doğurdu maalesef kızı şuan 10 yaşında ama konuşma hareket etme vb. Hiç birşey yapamıyor. Doğum sırasında engelli kalmış kız maalesef
RabiaGlck Aynısını dün banada söyledi doktorum çatın dar normal doğum yapamazsın demiyorum yaparsın ama cok zor olur doğumun dedi 3100 gr 51 cm 37+5 tik dün. Benimde bebeğimin başı kanala inmemiş haftaya da inmemiş olursa sezeryana almak istedi riske atmak istemiyorum dedi bende ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım
Englishteacher RabiaGlck hatırladığım kadarıyla malatyadaydınız dimi? Hangi doktora karar verdiniz acaba?
RabiaGlck Englishteacher evet doğum için geldim malatyaya gözde sıtmapınarında Ali Pekinceye gidiyorum.
Englishteacher RabiaGlck çok iyi tercih ben de emrullah beydeyim. Ali bey kaçıncı haftada çatı muayenenizi yaptı acaba
RabiaGlck Englishteacher 37+5 ken yaptı ali bey sezeryanda mı daha iyi normalde mi bilginiz var mı o doktor hakkında
Eliftgl Enesim Yani normal dogum icin umit var yine de bence oyle demek istemiş. Sona dogru daha cok belli oluyo, bu yuzden erkenden birsey soylemiyorlar kesin olarak.
Englishteacher RabiaGlck malesef hiç bilgim yok ben bi kez gittim o doktora. Normal doğum için tavsiye istediğimde hep emrullah bey cevabını aldım ben ama ali bey çatınız dar dediyse doğrudur diye düşünüyorum normal için çok ısrarcı olmayın bebeğin ve sizin sağlığınız daha önemli sağlıkla gelsin de bence doğum şekli önemli değil. Ali bey dürüst bi insan
RabiaGlck Englishteacher zaten ali bey normal doğum için 1 hafta daha bekletiyorum dedi. Sezeryan mı olcam diye benim ısrarım sonucu sorduğumda haftaya sonuclar değişmezse alternatifleri sunacağını söyledi yani direk olmaz sezeryana alacam seni demedi. Ben eğer sezeryan dediysem normal doğum olsun diye ısrarcı olmayın anneye de bebeğede yazık dedi. Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur
Eliftgl bsrm O gun muayene eder o zaman uygun degilse zaten ise yaramicagini soyleyip sezeryana alalim diyorlar. Bana suni sancı hicbir ise yaramaz sana maalesef anca ahri cektiginle kalirsin, sonra yine sezeryan %99 dedi.