demetmert edaddk ne güzel, peki yorumlardan birinden doktorun sert cevaplar verildiği yazmış öyle mi acaba ?
edaddk demetmert mizacı sert evet ama o hastayı ne kadar ilgilendirir ki sonuç olarak bebiş için gidiyoruz hepimiz ben öyle bi durumla karşılaşmadım bilmiyorum
Sjsjgshsjsjsj yenigebe_1 bende aldım hafta içine hadi hayırlısı olsun bakalm merakla bekliyorum. Sağlıcakla alın kucağınızada ❤❤❤❤❤
demetmert Sjsjgshsjsjsj anladım güzel geçsin muayeneniz , bende bugün aradım şuan 17 haftalığım bayramdan sonra zam geleceğini söylediler 4500 ila 5000 olması bekleniyormuş
BlogKubce Sjsjgshsjsjsj merhaba ultrason nasıl geçti acaba gülhiz hanıma gitmeyi düşünüyorum bende ultrason aleti falan nasıl, çıktı olarak ne verdi falan bilgilendirirmisiniz
Sjsjgshsjsjsj demetmert Ayy çok yaa, şuan 3.500 e gideceğim ben. Şimdiden randevu oluştursanız kabul etmiyorlar mı ? Teşekkür ederim hayırlı haberler alırız 😍
demetmert Sjsjgshsjsjsj amin inşallah 🙏🏻 aynen böyle söyledim şimdiden randevu oluştursak 3.500 olmaz mı diye malesef o günün fiyatını ödersiniz dedi 🥲 sağlık olsun siz muayeneden sonra nasıl geçtiğini yazarsanız birkaç doktor var artık birini seçip randevu alacağm ☺️
Sjsjgshsjsjsj demetmert merhaba bugün gittim gülhiz hanıma, valla tatlı bir bayan iş yeri sessiz sakin temiz, 20-25 dakika kadar baktı herşeyine bebeği gösterdi genel olarak beğendim ben bakarken anlatıp söyledi bir taraftanda. Tavsiye ederim 🤗
Nurbesteee 223mom bize resimleri videolarını falan flash belleğe yükleyip verdi canım hediyemiz dedi yani sanırım herkese öyle yapıyorlar