yenigebeyim Hamile kalmadan önce ara sıra çarpıntım oluyordu ama hamilelikte daha fazla olmaya başladı ve çarpıntım olmasa bile her an olacakmış gibi oluyor bu da beni yoruyor böyle bir şey yaşayan var mı
deniz_95 yenigebeyim kardiyolojiye görün canım. İlaç veriyor. Hamilelikte de kullanabileceğin şekilde. Ben kullanıyorum. İlk hamileliğimde aşırı artmıştı çarpıntım ekg de çıkmıştı zaten. Şimdi 2. Ye hamileyim ilaç kullanıyorum hamilelikte daha da artıyır. Eğer panik atak vs yoksa tabii
yenigebeyim deniz_95 panik atağım yok hayır lise zamanımdan beri var bende ama hamileliğin süresince kalbim her an atacak gibi yorgun
deniz_95 yenigebeyim o zaman bi kardiyolojiye gidin. Gebelikte çok artıyor çünkü. Ekg de çıkarsa zaten ilaç başlatıyor hemen
arinmommy Benim bazen yemekten sonra bazen de iş yerinde çok yoğunluk olduğu zamanlar çarpıntım oluyor tam sebebini anlamlandıramadım
deniz_95 Sssssyyyy kullanılıyor doktora danıştım. Gebelikte kullanılabilen bir ilaçmış ki zaten kalp bu yani riske gelmez
deniz_95 Sssssyyyy ilk hamileliğimde kullanmadım şu anki hamileliğim 18. Haftada ama evet doğurana kadar çarpıntı oldukça kullanıyorum. Evet geçiriyor