Nursotu Lovebaby27 o zaman bu ay bunlarla başlayayım henüz adet olmadım ama başlasam sorum olmaz demi yoksa adeti mi beklemeliyim ☺️
Nursotu Lovebaby27 bende 4 ay denemeden sonra bir dış gebelik geçirdim sonra 6 ay korunduk ekimden beri tekrar deniyoruz öncekiyle beraber 10 aydır deniyoruz diyordum ama doktor öncekini sayma omdan sonraya bak dedi 6 ay oldu benimde 🥲
EsoMom_ Nursotu bencede doğal yolu dene dediğim bal cörekptu tarçın karışım macunu dene bir ay onun yanında çiğ badem ye faydasına göre kontrole git belli olur
herseyguzelolacak6 Papatya_anne01 sizde pkos mu var acaba ? İncirle büyüme oluyordu yani öyle mi ? Bende rezerv düşüklügü var yumurta zor zaten sıkıntı ama oluncada büyümüyor bu dediğiniz incir tarifini yapsam acaba faydalı olur mu diye merak ettim
Papatya_anne01 herseyguzelolacak6 yok ben de o tarz sıkıntılar yoktu benim vajinismus sıkıntım vardı çocuk çok istediğimiz için aşılama yaptığım zaman çok buyumesi gerekiyordu yumurtanın o zamanlar onu yaptım buyudu ama aşılama tutmamisti çok şükür şimdi sıkıntımi yendim doğal yolla hamile kaldım
Papatya_anne01 Nursotu Ben çok para döktüm o tarz ilaçlara ise yaradığını dusunmuyorum önce doğal yolları dene olmazsa onları kullan
Nursotu Papatya_anne01 demi ya inositol içeren bi takviye fon kullandınız mı peki yumurta geliştirmek için