Cicekbahcesi12 Nurellaaaaaaa1212 ya bu postun altinda biraz ne alaka olucak ama size bisey sormak istiyorum 🤭 ovulasyon testini saat kacta yapiyordunuz ben 11de yapiyorum ama erken mi acaba 🤔
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 iyi çok şükür sadece tedirginiö ya hep kafamda bir olumsuzluk piskolojim bozuldu belirtimşeriö giti regl ağrısı çekmiyorum sadece sol kaşık ta batma oluyor gögülerim hasas
Nurellaaaaaaa1212 Cicekbahcesi12 ben 2 gibi yapıyordum canım erken değil herhangi bir şey içmeden idrar biriktirip yapıyorsan
Cicekbahcesi12 Nurellaaaaaaa1212 kahvaltidan once ikinci idrarla yapmis oluyorum erken mi acaba diye aklimda soru isareti vardi tesekkur ederim 😍
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde hiç biri bende de yok kuzum strese sokma kendini. Sonucta regl tarihimiz geçti henüz bebekler kücük bence ağır brlirtiler 7. Haftadan sonra baslıyor.
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 inşallah aşkım bende cumartesi gitcem hayırlı haberleri biriimize verelim inşallah
Nurellaaaaaaa1212 maviskokiz ay fotolar açılmış bende 😂💕 hamilesin aşkım bi kaç güne test yap hayırlı olsun
maviskokiz Nurellaaaaaaa1212 inşallah öyledir çok isteyerek bekliyorum bakalım rabbim bana nasip eder umarım çok sağol gerçekten kullanıcı adını ovülasyonla gebeliğe doğru falan yapmalısınn ahahah