Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ doktor kontrolünde vitaminlerimi kullanıyorum canım 2 aydır folik asit takviyesi alıyorum tüm değerlerimi düzenleyip hamile kaldım. Hesaplamamı yaparak kese görüneceği tarihte doktora gideceğim doktorumun tavsiyesi ile
Aycaasenaaa Yareninannesii Ay benim de sekiz ay oldu temmuz ayında spirali çıkarttımıştım dört yaşında bir oğlum var bu ay inşallah olur ya dualarınızda bana değer verin ben de sizin için dua edeceğim Allah’ım bize de nasip etsin inşallah😍🙏🏻
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 aşkım dün benim 99 dü. Doktorumda bana cuma gel keseyi görelim dedi ama ben cumartesi gidecem de görünür müki
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde bu cumartesi bilmiyorum kuzum ben görünmeyeceği için bu haftaya almadım. Bilerek haftaya randevu aldım
Meryemm46 Nurellaaaaaaa1212 cnm aynı senin gibi testlerim çıktı ama kan negatif erken mi verdim acaba
Meryemm46 Nurellaaaaaaa1212 5 günüm geçti hem kasete hemde erkende çıktı ama kanda çıkmadı erekn verdin diyolar ama
Aycaasenaaa Yareninannesii merhaba benim de bugün sekiz gün var ben de dayanamadım yaptım sekiz gün de çok uzun gibi geldi denemek istedim ama tek çizgi gördüm ve üzüldüm umut var mıdır sizce hala ben de birazcık halsiz sürekli uyumak istiyorum kasıklarım ağrıyor hafif bir mide bulantısı da var ama bir yandan da korkuyorum ya psikolojikse diyorum yani işte sizin bu yorumunuzu görünce biraz umutlandım inşallah sizin de benim de vardır bizimledir
Aycaasenaaa Nurellaaaaaaa1212 Ay çok mutlu oldum inşallah bizim de vardır ben de şu anda sekiz gün kaldı bekliyorum umudumu kırdı bu negatif görmek ama tam gününde bir daha yapayım o zaman ovülasyon testine devam etmeli miyim sizce
Nurellaaaaaaa1212 Aycaasenaaa inşallah vardır kuzum. Ben devam ettim koyulaşmaya basladı gittikce doktorum da gebesin büyük ihtimal ondan koyulaşıyor dedi. Kimi ikinciye yumurtluyormus ama ben yumurta takipliydim önceden bu nedenle hiç ikinci yumurtlamam olmadıgı için doktorum gebeliğe yordu
Yareninannesii Aycaasenaaa benimde kızım var mayista dördü dolduracak 1 yıl önce çıkarttırdım spirali 3.ayda gebe kaldım kurtaj olmak zorunda kaldım zorunlu 8 ay oldu kürtajın üzerinde hâlâ gebe kalamadım insallah her isteyene verir rabbim