Simgem Kızlar decavit provatal ve maltofer fol kullanan var mı ne gibi yan etkiler gördünüz benim tam mide bulantılarım geçti derken tekrar sabahları kabusa dönmeye başladı birde afedersiniz dışkı siyah renk oldu doktora danışmalımıyım kan hapları yapar diyorlar da bilemedim
derya14 Simgem Maltofer bende aşırı kabızlık yapmıştı değiştirdim. Dışkı rengide demir ilacından kaynaklı.
Yasemincifci Simgem dışkının rengi normal ilaçın recetesini okursan ordada görürsün maltoferle decavit kullanyrm herhangi bir yan etkisini görmedim maltoferden hemen sonra yada hemen önce süt ürünleri yeyip içince ishal yapıyo onun için arayla kullanmanı tavsiye ederim
GizemKaan Simgem banada dr maltofer verdi sabah 1 kez aç içilecekmiş. Bide onun yanında oligofer verdi günde 2 kez. Oligoferde kan ilacı. Günde toplam 3 tane kan ilacı. Bunların yanında decavit ve balık yağı. Benim kadar ilaç içen yoktur heralde 🙈🙈🙈
Simgem GizemKaan valla içimiz dışımız ilaç oldu vr en ufak bi ağrı olsa insan ilaçlara bağlıyor kaç haftalıksın canım Baban balık yağı hapı vermişlerdi mide bulantısı için içme dediler
GizemKaan Simgem ben 22+6 haftalığım canm gerçekten de içimiz dışımız ilaç oldu. Balık yağı bebeğin beyin gelişimi için baya iyiymiş keşke içebilsen veya onun yerine haftada 2 kere balık ye fln dedi dr bana