YncErz Bugün çatı muayanesinden geldim kızlar çok acıdı agladım rahim açılmış bebek baskı yapıyor artık dedi eve git günlük yarım saat yürü dedi hac hurması yemeye başla sancın sıklaşınca grl dedi doktorum çok korkuyorum Allh hepimizin yardımcısı olsun kolay geçsin inşallhh🙏🏻🙏🏻
Htc_Skru YncErz kac haftaliksin canim , gecen bende acikliga baktirdim cok kastim kendimi cook aci hissetti
Tubayusra YncErz rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim hayırlı bir şekilde doğum olur inşallah Ay bana daha var ama bende korkuyorum simdiden
Tubayusra YncErz YncErz 10 haftalık ama beni çok erken korku sardı panik atagim var sanırım ondan bu kadar erken korkularım başladı 😓
YncErz Tubayusra daha çok erken ama kendini o psikolojiye hazrlama hayrlısı olsun benimde ilk dogumum rabbim yardım eder inşallhh 🙏🏻🙏🏻Korkmayın
Tubayusra Benimde ilk hamileligim büyük bi tranva atlattım ondan dolayı korkular oluştu bende ondan sanırım herşeyden çok korkmam ister istemez ajandada korkuyorum hamileligim nasıl geçcek bişey olur mu doğum yapabilirmiyim vs diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah