H-a-t-i-c-e Kozlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum bundan 2 3 gün önce sarımtırak koyu akıntım oldu bugün de kahverengi bir akıntım oldu ama devamı gelmedi pcos bar ve adetimi olalı 2 ay oldu adet de olmadım neden olabilir bilgisi olan var mı
nesli5154 H-a-t-i-c-e benimde aynısı oldu ve sabah test yaptım adetime 3 gün vardı kahverengi leke geldi ve durdu bende test yapmadım bir kaç gün bugün yaptım çift çizgi çıktı hemde baya koyu
GezenTavuk_2 H-a-t-i-c-e sarı akintiyi enfeksiyon olarak biliyorum ama diğeri hakkında bilgim yok hayırlısı olsun
H-a-t-i-c-e nesli5154 yaaa adınıza çok sevindim Allah bağışlasın bende çok istiyorum şu mübarek günlerde ama pcos olduğum için ne zaman olur bilmiyorum 🤷♀️ 2 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum yok Allah bilir tabi lekelenmem böyle açık kahve şeklinde sizin de mi öyleydi acaba
H-a-t-i-c-e GezenTavuk_2 evet bende öyle duymuştum ama sadece 2 3 saat geldi ve kesildi enfeksiyon belirtileri olarak yanma ve kaşıntı yok bir tek kaşık ağrım var o da hiç geçmiyor zaten 🥹
nesli5154 H-a-t-i-c-e evet hemen hemen öyle oldu bende 2 senedir mücadele veriyorum bende tek tüpüm inşallah sanada rabbim nasip eder bu mübarek ramazan ayı gönlüne göre versin rabbim
H-a-t-i-c-e nesli5154 Allah razı olsun inşallah öyledir pazartesiye kadar beklicem sonra hastaneye gidicem bu ay klomen başlayalım demişti doktor gebelik değilse sürece giriyorum bakalım
nesli5154 H-a-t-i-c-e bende kullandım onu aslında biliyormusun tamamen kafada bitirmek sanırım ben son 2 aydır artık salmışdım ya kafamda kurmuyordum akışına bırakmıştım bugün kan vereceğim inşallah mucizem gerçekleşicek rabbim isteyen herkese nasip etsin
H-a-t-i-c-e nesli5154 Hayırlı sonuçlar alın inşallah adınıza o kadar sevindim ki bu mübarek aydı gönlünce isteyen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin Allah bu arada gerçekten kimle konuştuysam artık tamamen bırakıp hamile kaldığını öğrenmiş hamilelik kovalayınca kaçıyor 🥹
nesli5154 H-a-t-i-c-e Amin canım inşallah rabbim sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah sanırım kovayınca kaçıyor evet dua edeceğim sanada umarım gönlüne göre versin rabbim
H-a-t-i-c-e GezenTavuk_2 çok teşekkür ederim canım benim zaten göbek deliğimin altında ağrı orada daha şiddetli hissediyorum