mucizemom8 Dilarac bugün yumurtlama canım devat et test de silik çizgi olamaya başlayınca catlama demek bugün dahil değerlendir üç gün yumurtlama günü ve çatlamadan da dahil üç gün değerlendir inşallah güzel haberler alırsın ♥️
GezenTavuk_2 Dilarac oha o kadar nasıl bekleyelim bacı ciddi misin kız 😅 benim 2 Mart’ta bittu adetim 4 Nisan gibi gösteriyor dangalak uygulama dmmdd
Dilarac Nurellaaaaaaa1212 catlama üzerinden 8 gün geçti ovulasyon böyle çıktı sence hamilelik oluyormudur daha test yapmadım 5 gün var bata 😐
ikizlerin_annesi__ sutlukahve_ merhaba ben 28 şubatta adet oldum bugün 14. Günüm acaba yumurtlama catlama günü ne zaman nasıl anlıyoruz ? Birde çatlama gününde de mi ilişki yaşamak gerekiyor
sutlukahve_ ikizlerin_annesi__ ovulasyon testi ile anlayabilirsin hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendirmek gerekir
tugceguler sutlukahve_ merhaba ovülasyon testinin belli saati oluyor mu bu ay kullanmaya başladım ama acaba yanlış mı kullanıyorum testi diye düşünüyorum çünkü hala ikinci çizgi net koyu kırmızı olmadı.
sutlukahve_ tugceguler belli bı saati yok ama öğleden sonra yapmanız daha iyi olur en iyi saat 15-17 arası deniyor 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerek
Nurellaaaaaaa1212 Dilarac aslında 5 gün kalmıs yapsan cıkar markayı bilmiyorum ama koyu gibi bence de
aryasal3429 Kızlar bu testleri bna anlatsanıza ben hiç anlamadım nasıl oluyor bide fiyatı nedir nerden alınır