Kubra001111 monica50 ya maşallah sizin haftanız ilerdeymiş mide yanmasını sadece bir gün çektim canımdan can gitti resmen midemi sırtımda hissettim yoğurt muz yeşil elma falan bastırıyor onları da yiyebilirsin
monica50 Kubra001111 kız ne yesem kar etmiyor gerçekten hiçbir şeyim yokken yatakta soldan sağa dönsem midem yanıyor yapacak bir şey yok çekeceğiz gibi
Kubra001111 Nur8090 ben trendyoldan aldım mommy bag diye geçiyor hem büyük hem kullanışlı ikili 750 TL gibi birşeye aldım 2 ay önce
Kubra001111 Annesi2 sezeryan sizin isteğiniz mi biz doğum şeklini konuşmadık erken diye normal doğuma uygunluk olirsa normal isterim ilk gebeliğim benim
Kubra001111 bsraaklcyldz rüyaları bazen bende oluyor ya ben o rüyadan uyanmak istemiyorum 😄 ayy bende midemi bozmusum akşamdan beri kusuyorum af edersiniz bağırsakların da bozulmuş dün kızartma tarzı yedim doğal ne yersem geçer patates haşladım bide yoğurt vs yiyorum yeşil elma
Zeynep_Sedat Kubra001111 25+2 olduk gece bacak ağrılarım çok.. Eşya olarak abilerinden kalma var kıyafet daha alamadım iki tane hastane çıkışı aldım fakat yaz bebeği nasıl olacak kıyafet bilemedim :) iki erkek sonrası kız olunca heyecan ayrı
Kubra001111 Zeynep_Sedat ya tabikii ufak ufak başlayın bence 🥰 hareketleri düzenli hissediyor musunuz hissetmediginiz zaman oluyo mu
Zeynep_Sedat Kubra001111 uzanınca hissediyorum hareket halinde vs hissetmiyorum genelde dün doktora gittim iyi dedi 😄
Umudunbahcesi Kubra001111 25+2 olduk çok şükür genel olarak bütün hazırlığımiz bitti ufak tefek eksikler kaldı heyecanla oğlumun gelmesini bekliyoruz artık 🥰
Kubra001111 Umudunbahcesi ya maşallah Bizim de büyük parça kaldı beşik bebek arabası yeni doğan bebek bezi
Umudunbahcesi Kubra001111 ilk hamileliğim ilk heyecanım 12 yıl sonra kavuştum çok şükür o yüzden çok heyecanlı ve aceleci davranıyorum sanırım 🥰🥰
Qonca652 Anonymouse merhaba kıyafet olarak ne aldınız? Ben çok kararsız kaldım. Hastane çıkışı için pamuklu mu yoksa muslin kumaş mı tercih etsem bilemedim
Anonymouse Qonca652 Merhaba, 4-5 yeni doğan takım aldım, biraz sıfır kollu zıban aldım, iki tane de kısa kollu şortlu tulum aldım. Çok çabuk büyüyor denildiği için fazla almak istemedim ihtiyacımıza göre takviye yaparız diye düşündük 🤭
Elmassena Kubra001111 bizde 26+5 deyis yavaş yavaş hazırlık yapıyoruz oğluşumaa. Herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah
Sule45 Kubra001111 26+3teyim bende güzel geçiyor uykusuzluk biraz sırt bel ağrıları başladı ama onun dışında hiç bir sıkıntı yok ☺️ prensesimi bekliyorum heyecanla
Kubra001111 Umudunbahcesi yaaa mucize bebek bizimki de 2 yıl sonra oldu rabbim isteyene istediği kadarı sağlıkla versin sağlıkla kucağımıza alalım 🌺