48sibel Yavuzzynpmhra Allah Allah öyle mi oluyor ben unutmuşum galiba kızım hep uyurdu bu gazdan uyuyamiyor ne zaman geçecek bu gaz anlamadım
Yavuzzynpmhra 48sibel 3 tane çocuğum var. Genelde hep böyle oldu uyku döngüleri. Çocuktan çocuğa değişir elbet ama, o aylarda genelde uyku hali çabuk gelir 😊 benimde oğlumda çok zordu. Erkek bebek mi? Genelde çok gazlı oluyorlar 😮💨😮💨
48sibel Yavuzzynpmhra evet bu erkek. Asiri gazlı üstten çıkarıyor ama alttan zor çıkarıyor öyle olunca huysuz uykuya geçmesi zor hemen uyanıyor dalamiyor
48sibel Yavuzzynpmhra 4 ayda gecer diyorlar ama umarım erkenden biter her çocuk farklı oluyor demek ki ya :)
1Atlas_dunyam 48sibel esneyince ben valla yarı kundak yapiyorum memeyide veriyorum ayakta hafif hafif sallayıp unutuyorum.. beyaz gürültüden dinleyebilirsiniz sakinlesiyorlar
48sibel 1Atlas_dunyam hepsini yapıyorum tesekkur ederim.. zamanla büyüyecektir ne yapalım sağlık olsun 😊
48sibel Esum48 olmaz mı cok vardı şimdi simdi düzeldi biraz daha ama çok zor ya 2 cocukla yıpratıyor insanı
MinikBrokoli 48sibel bol bol sıvazlayın bisiklet hareketi yapın geçer inş , bak bizimki 2 yaşında bile oldu nasıl geçti anlamadım
48sibel MinikBrokoli benim de ilki 5 yaşında bu da 2.5 aylik işte geçiyor zamanla belki hafifler diye düşünüyorum 1 2 aya kadar anca gelişiyor sindirim sistemi işte