Esra11_10 🤦🏼♀️ben temmuzda doğum yapıcam görümcemde biz hep uzun kollu giydirdik üşüyorlar dedi bende bütün kıyafeti uzun kollu aldım hata mı ettim acaba terlemez mi ya o sıcakta bebek kime sorsam hayır üşür dedi
Bussbety Esra11_10 bende temmuzda dığum yapacağım uzun kollu ve müslin takımlardan alacağım . Ama uzmanlar zıbınla durabildir diyor
Ozgekiz Esra11_10 muslin uzun kollu alsaydın bir iki takım da 😊 ben yorum yapamıyorum Şubat’ta doğurdum, yogurt gibi mayaliyordum çocuğu dışarı çıkarken 😄
KumpirsMom Esra11_10 bende temmuzda doğrucam hastane çıkışlarını uzun kollu aldım bir kaç ince penye uzun kollu tulum aldım kalan zıbın ve üstleri hep kısa ve yarım kollu ilk 40 gün uzun kolluları giydircem çok almadım zaten sonrasında kısalar giydiriliyormuş bulunduğunuz şehirin sıcaklığına bağlı tabi ben kocaelideyim sağolsun buranın sıcağı cehennem gibi
Minik_kuzularim Esra11_10 bu sorunun cevabı yaşadığınız ile bağlı bence 😀 temmuzda olsa bazı iller yazın akşamları soğuk oluyor ben ilk bebeğimi Haziranin başında doğurdum bebeğim 1hafta bile uzun kollu giymedi isiledi vücudu hep sıfır kollu zibinla geçirdi yazı bu arada İstanbul da yaşıyorum 😀
Esra11_10 KumpirsMom bende hastane çıkışı aldım 4 tane uzun kollu uzun kollu zıbınları değiştirsem mi pantolonlar zaten hep uzun maalesef ama ondan da bişey olmaz heralde uzun pamuklu kumaş pantolon ya tulumları da uzun kollu aldım 🥲
Pnrmrm Temmuzda doğum yapacak olsaydım kısa kollu alırdım. Üzerine zaten bir şey giydirilebilir serin olursa. İlk 1 ay siz ne giyiyorsanız 1 kat fazlasını giydirin diyorlar. Ben 1 hafta sonra doğum yapacağım. Uzun kollu zıbın yine çok az var
Ziley1402 Esra11_10 bende temmuzda doğum yapacağım. Annem de yeni doğduğunda üşür kısa giydiremezsin demişti. İnce uzun kollu, müslin takımlardan alacağım ben de.
Esra11_10 Ziley1402 yaa ben uzun aldım müslin kumaşta tercih etmedim gösterdi çalışanlar garip gelmişti uzun kollu hastane çıkışları dursa mı değiştirsem mi pantolonlar zaten uzun bence bişey olmaz ondan da
Tutaste_ Esra11_10 ilk bir ay kendini ısıtmıyorlar sonra sonra gecersin ince seyler cok sarmayın bebeği
KumpirsMom Esra11_10 yeni doğansa hepsi en azından 3/6 aya çevirin o dönemlerde uzun giyebilecekler ama yaz bebeği işin fazla uzun kollu kullanamayacaklar bana herkes bunu dediği için almadım uzun kollu
Kuumsaal77 Esra11_10 kızım temmuzda doğdu hepsini uzun kollu almıştım müslinle kundak bile yapmıştım. Her ne kadar sıcak olsada bebekler üşür bize göre bir kat fazla giyinmeliler
Mavili1480 Esra11_10 Temmuzda doğum yapacağım ben zıbın olarak kolsuz tercih ettim yenidoğan takımları uzun kollu olarak aldım ama yazlık olarak kısa kollu tulumlarda aldım benim evim çok sıcak oluyor uzun kollu giymez diye düşünüyorum kuzenimde haziranda doğum yaptı kısa kollu giydirmiş hep
Rabiul Esra11_10 temmuzda doğum yaptım çok uzun süre uzun kollu giydirmedim kısa kollu giydirdim çoğunluk
miamom Esra11_10 eylülde dogum yaptım çok uzun bir süre sadece kısa kollu giydi. Uzun kollu giydirince isilik oldu çocuğum
hhaziran Esra11_10 yaklaşık ilk 2 hafta ince uzun giydirdim, sonrasında kısalara geçtim bazı günler sadece zıbınla durdu
ikibebisannesii_45 Esra11_10 benim oğlum 21 haziranda doğdu. Bir kaç gün uzun kollu giydirdik sonra baktık isilik oluyor çocuk terden hasta olacak diye zıbın giydirdik. Hafif serin olduğu zaman da uzun kollu zıbın patikli alt giydirdim sadece. Bebeğin de canı var eviniz fazla serin olmuyorsa gerek yok çok fazla takıma.5 takım aldım ben 3-4 tane uzun kollu zıbın aldım. Yetti.