4+3 daha kese falan görmedim. Ama uyanamıyorum kız bu neymiş. Eskiden 8de zınk diye dikilirdim kızımla oynardık evimi temizlerdim mis gibi yok şimdi ağır yorgan gibiyim her yanım ayrı akıyor koltuğa yere kskdkdld aksama kadar uyurum yatsam sizde de böyle mi
Arkadaşlar uyanamıyorum 😂
Nurellaaaaaaa1212 sizde de böyle mi dedimmmmm
Nurellaaaaaaa1212 eveeettttt 24 saatin 24 saati uyusam yine de doyamam 😂😂
Nazli_3009 yaa neden böyle gözlerim alev topu gibi yanıyo kızzzzz
Nurellaaaaaaa1212 inan benim de öyle ya erken de uyuyorum sabah uyanınca hiç uyumamış gibi gün içinde hep bi uyku hali uyumamak için zor tutuyorum kendimi
Nazli_3009 neyse sağlıklı bebe uyutur derler burdan yola cıkarak katlanalım
Nurellaaaaaaa1212 Bir süre gündüzleri bile full uyuyordum sonra düzene girdi 😂
Mavili1480 akşam ve sabah ben dayanamıyorum yani gözlerim acıyor artık valla kıpkırmızılar. Evde bi de 3 yaş canavarı var yatamıyorum da 😂
Nurellaaaaaaa1212 Oğlum 4 yaşında benimle uyuyordu o yönden şanslıydım 😂 bir süre uyku hali devam eder
Nurellaaaaaaa1212 bende bende gece eşimle birlikte uyurum öğlene kadar sonra öğlenden sonra tekrar uyuyorum uyanık kaldığım süre çok kısıtlı 😅
Nurellaaaaaaa1212 inşallah öyledirrrrr ben daha hiç doktora gitmedim
Nurellaaaaaaa1212 çok alakası olduğunu düşünmüyorum Allah herkese sağlıklı gebelik versin 2 gebeliğimde de hiç uyumadım çok şükür sağlıksız olmadılar
Nurellaaaaaaa1212 16 haftadan bildiriyorum, birazcık azaldı gibi ama ben hala öyleyim , hiç enerjim yok , canı sağolsun bebişimin deyip yatıyorum napiim 😂
Mavili1480 kız benimki öğle uykusunu da kesti bi aksam erken yatıyor kârım bu 💕😂
Nazli_3009 ben de gitmedim daha canım
Smiley87 deme kız 16. Hafta çok 😂