Pamuk Şahsen ben kendim doktora sordum mamayı bırakmak istersek ne verebiliriz diye o da geceleri inek sütü içebilir dedi, benim kayınvalidemgil köyde duruyorlar ordaki inek sütlerinin taze ve doğal olduğunu bildiğim için içim rahattı açıkçası.. Köyden 5 kg getirtip kaynatıp süzüp soğuyunca küçük pet su şişelerine koyup buzluğa atıyorum.. İçircek olduğumda bir şişe buzluktan çıkarıp çözdürüp ısıtıp içiriyorum. Ama işin aslı şu ben kızıma yatana kadar biz gibi beslendiriyorum, Sabah benim gibi kahvaltı yapar ekmek, yumurta, zeytin, peynir, çay, öğlen çorba, makarna veya evde pişen herhangi bir yemek yer sonra meyve veya biraz çerez yer akşam gene evdeki yemeklerden yer yatmadan muz yada başka meyve yediririm tok yatsın diye.. Sütü de sadece gece 1-2 kez içiyor artık yemeklere alıştığı için.. Yaşındayken bebe bisküvili pekmezli mama yapıp yedirirdim ama yaşında bırakıp kendim gibi kahvaltı yaptırmaya başladım. O zamandan beri bisküvi cici bebe falan vermiyorum da almıyorum da artık.. Abur cubur olarak dışardaysak yanıma kraker alıp kraker veriyorum sadece onu seviyor abur cubur olarak.. Haziran’da nasipse 2 yaşına gircek o zamana kadar inek sütünü de yavaştan bıraktırmayı düşünüyorum..