ElifBD Tontis2025 merhaba doğum paketi olarak fiyat aldınız mı telefonda fiyat vermiyorlar gitme imkanım da pek yok
Tontis2025 ElifBD bizim tamamlayıcı sigortamız olduğu için açıkçası fiyat sormadım ama Egepolde paket fiyatları hem daha makul hemde içerikleri çok iyi yenidoğan çekimi bile dahil oluyor arayarakda fiyat alabilirsiniz
Tontis2025 Meryeli hayır dışardan değil ben egepoldeki kadın doğumcu Gökalp Tokaça gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim
Sarkac Zeynep1401 ben 5 yıl önce yaptım erkek Dr adını unuttum gayette çok ilgililerdi ebeler basindan ayrilmiyor memnun kaldım sonra tekrar İstanbula döndük.
Hamis354225 Zeynep1401 bende Şükran hanıma takipliyim, doğuma gece orada bulunan doktor giriyormuş gibi bir duyum aldım, doktor bazen gelmiyormuş gelme zorundalığı yokmuş, ama onun dışında Egepol ile ilgili hep iyi yorumlar duydum
Zeynep1401 badi_sabaa3 merhaba bu soruyu sormuştunuz doğum yaptım egepolde doktorum Ümit Hanım dı her zaman normal doğum için destekledi ve çok güzel bi dogumum oldu sayesinde
ozgesbaby_ EmelDoga merhaba bende kendisine gitmeyi düşünüyorum. Ama doğum gece olursa nöbetçi doktor giriyor diyorlar bu bilgi doğru mu?