Tontis2025 Zeynep1401 bende egepolde Gökalp Tokaç takipliyim Allah nasip ederse onunla doğum yapıcam bakalım egepolde anesteziden memnun kalmayan çok tanıdığım var bende bundan korkuyorum sezeryanda bir arkadas 1 hafta yamuk yürümüs yanlıs yapıldığı için onun dışında doktorum dünya iyisi adam
Sarkac Zeynep1401 ben 5 yıl önce yaptım erkek Dr adını unuttum gayette çok ilgililerdi ebeler basindan ayrilmiyor memnun kaldım sonra tekrar İstanbula döndük.
Hamis354225 Zeynep1401 bende Şükran hanıma takipliyim, doğuma gece orada bulunan doktor giriyormuş gibi bir duyum aldım, doktor bazen gelmiyormuş gelme zorundalığı yokmuş, ama onun dışında Egepol ile ilgili hep iyi yorumlar duydum
Zeynep1401 Ftmnnr Maşallah inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize🙏 bende Ümit hanıma gidiyorum 31+5 teyim
Zeynep1401 Ftmnnr sizin normal doğum olucak sanırım doğum hakkında konustunuzmu hiç doktorla Ümit hanım mi girecek dogumunuza
Ftmnnr Zeynep1401 evet evet normal doğumu bekleyeceğiz o gireceğini söyledi zaten ben muayeneye felan gittiğim zamanda o an bı doğum olursa yanındaki asistan bize şey diyordu doktor hanım doğumda biraz bekleyeceğiz diyordu sanırım doğumlara o giriyor
Zeynep1401 Ftmnnr evet bende ilk haftalarda Ümit hanıma basladigimda doğuma kendisinin girdiğini söylemişti fakat normal doğumda ne zaman doğum olacağı belli olmuyor ya hafta sonu veya mesai dışı saatler denk gelirse de acaba geliyor mu nasıl oluyor
Ftmnnr Zeynep1401 gelıyormus acılden giriş yaptığımız zaman kendısının hastası olduğumuzu soyleyınce doğum eylemı başladıysa acıldekıler onu arıyormuş doğum hemen başlıyacagı an gelıyo galıba
Zeynep1401 Ftmnnr ay öyleyse çok güzel o zaman hep kafama bu takılıyor çünkü mesai dışı yada hafta sonu olursa doktorum orada olmazsa nasıl olur diye
Ftmnnr Zeynep1401 gelıyormus gelıyormus bencede gelmelıler 9 ay beraber ılerledık son dk başkasına nasıl guveneyım
EmelDoga Bülent Turgut Ay’a giden yok mu ya Egepol’e? Benim doktorum da o. Bekliyorum burda birileri yazsın 🥲