Egepol hastanesinde doğum yapanlar varmı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Egepol Hastanesi İzmir
Zeynep1401 ay bende şurda durayim çok merak ettim
Ftmnnr egepole mi gidiyorsunuz
Zeynep1401 evet evet nasipse orda doğum yapacağım süreci merak ediyorum
Ben de merak ediyorum burada bekleyeyim 💁🏻♀️
Ftmnnr evet bende dogum süreci ve sonrasını merak ediyorum
Zeynep1401 28.haftadayım, benim doktorum dışarıdan ama egepol ile çalışıyormuş
dunnobeck sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🙏 bekliyelim belki yazan olur
Zeynep1401 Teşekkür ederim inşallah siz de öyle 🙏🏼😌
dunnobeck teşekkür ederim 🙏😊
Zeynep1401 40a gırdık umıt hanım
Ftmnnr Maşallah inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize🙏 bende Ümit hanıma gidiyorum 31+5 teyim
Ftmnnr sizin normal doğum olucak sanırım doğum hakkında konustunuzmu hiç doktorla Ümit hanım mi girecek dogumunuza
Zeynep1401 evet evet normal doğumu bekleyeceğiz o gireceğini söyledi zaten ben muayeneye felan gittiğim zamanda o an bı doğum olursa yanındaki asistan bize şey diyordu doktor hanım doğumda biraz bekleyeceğiz diyordu sanırım doğumlara o giriyor
Ftmnnr evet bende ilk haftalarda Ümit hanıma basladigimda doğuma kendisinin girdiğini söylemişti fakat normal doğumda ne zaman doğum olacağı belli olmuyor ya hafta sonu veya mesai dışı saatler denk gelirse de acaba geliyor mu nasıl oluyor
Zeynep1401 gelıyormus acılden giriş yaptığımız zaman kendısının hastası olduğumuzu soyleyınce doğum eylemı başladıysa acıldekıler onu arıyormuş doğum hemen başlıyacagı an gelıyo galıba
Ftmnnr ay öyleyse çok güzel o zaman hep kafama bu takılıyor çünkü mesai dışı yada hafta sonu olursa doktorum orada olmazsa nasıl olur diye
Zeynep1401 gelıyormus gelıyormus bencede gelmelıler 9 ay beraber ılerledık son dk başkasına nasıl guveneyım
Bülent Turgut Ay’a giden yok mu ya Egepol’e? Benim doktorum da o. Bekliyorum burda birileri yazsın 🥲