orkidemm_ hacerrklc1 bizim ailede bütün kuzenlerim dış gebelik geçirdi bir kuzenimle benim tüpüm alındı ablam vs hepsi iğne ile sonlandı
hacerrklc1 orkidemm_ sonra tekrarladı mı acaba iğne ile sonlananlar naptı tekrar rahim filmi çekildiler mı hasar var mıydı
orkidemm_ hacerrklc1 şimdi zaten 5,6 hafta civarı sinyal veriyor tüpte büyüyor olması başlı başına bir hasar canım ileri haftası zaten ölüm direkt sen filmini çektir Emin ol herşeyden öyle dene
orkidemm_ hacerrklc1 onlar film bile çekmedi ki hepsi 20 yıllık evli hepsinin sonradan sağlıklı 2,3 çocuğu oldu
orkidemm_ hacerrklc1 hiç korkma en azından iğne ile sonlandı tüpünden olmadın sadece daha dikkatli daha temkinli olmak gerek
orkidemm_ hacerrklc1 ya benim ablam 2 sağlıklı çocuk doğurdu sonra 3 kürtaj oldu düşük yaptı sonra dış gebelik oldu sonra 2 sağlıklı çocuk daha doğurdu yani film gibi resmen
orkidemm_ hacerrklc1 valla Ramazan da yiyorum oturuyorum Napim evin içinde o yüzden kilo kontrol bu ay yok ben de 😂
orkidemm_ hacerrklc1 ay yok yemek yapıyorum bir öğün yiyorum ama sonrası otur çay iç yanında tatlı ye of 😂