superstar_00 sutlukahve_ uygulamanın kendi resim yükle sitesinde sorun olduğu için Google üzerinden hızlı resim yükleden yükledim. Doktor bize ilişki günleri belirledi dün testim bugünkünden çok çok iyi çıkmıştı renk olarak koyu çıkmıştı dünü değerlendirdim günaşırı ilişkide bulunun demişti kendisi kağıda yazıp bana verdi ben belki testte bir yanlışlık vardır diye bir tane daha yapayım olmadı
superstar_00 sutlukahve_ Peki şunu sormak istiyorum farz edelim ki dün çatlama oldu hani doktorum bana günaşırı ilişkide bulun dedi ya dün çatlama olduysa mesela dün ilişki oldu bugün tekrardan olsun mu?
superstar_00 sutlukahve_ Evet en son attığım test bugün yaptığım testi şimdi bir tane daha yapacağım.
superstar_00 15 mart sabah 9 ovülasyon testim, ovülasyon testleri bana göre değil ilk kez aldım bir daha almayı düşünmüyorum.
superstar_00 Adet takvimine göre de bugün yumurtlama günüm 13 martta koyulaşmaya başladı 14 martta koyulaşma geçti silikleşmeye başladı.
superstar_00 @Nurellaaaaaaa1212 Bu post😊 şöyle ifade edeyim ben kadın doğuma rutin kontrole gittim bana herhangi bir problem yok yumurtalıkların iyi bir şekilde dedi ondan sonra bana ilişki günleri belirledi. Ben de ilk kez ovulasyon testi alıp denemek istedim sağ kasığımda aşırı sancı oluyordu ve kadın doğumdakiler genelde bana bir şeyin yok meğer yaşadığım sancıların çoğu yumurta çatlama sancısıymış 13 Mart’a testim koyu çıktı sonraki günde silikleşmeye başladı.
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 benimde genelde yumurtlama ağrım olur tek taraflı ve bel ağrım olur pik zamanlar kuzum tamamen ikisi de koyumuydu 13ünde
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 canım pike cok yakınsın bi kaç güne olur canım ikiside tam koyu olunca pik oluyo
superstar_00 Nurellaaaaaaa1212 Ben dedim doktorun bana belirlediği ilişki günlerini değerlendireyim yeterli.
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 sen kural gibi değil de içinden geldiği gibi yap bence. Ben coğu zaman her günü değerlendirdim
superstar_00 Nurellaaaaaaa1212 Yani şunu demek istiyorum 13 Mart’taki testim koyulaşmaya başladı ya ondan sonra 14 Mart silik çıktı 15 Mart silik çıktı ve hala kasık ağrım çok devam ediyor
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 tamam çatlamış bende de devam etti sonra git gide ovülasyonlarım koyulaştı doktorum da gebelik olusuyor olabilir dedi ve doğru bildi devsm et teste bence
Nisannurr Bu markayı kullanma canım. Bende pil olacak gibi çıkardı doktora gittiğimde yumurta falan yok demişti.. laboquik kullandım bu ay daha bet sonuç gösteriyor
superstar_00 Nurellaaaaaaa1212 adet takvimine göre bugün benim yumurtlama günüm Kasık ağrım çok vardı o yüzden bir tane ovülasyon testi yaptım sence nasıl yani 13 Mart’ta koyulaşmıştı ondan sonra bu şekilde ilerledi durum nereyi gösteriyor gidişat neresi sence onu demek istiyorum😊