B-Ada bgndgd Kan testinde Beta hcg yüksek çıktı sanırım, hayırlı olsun öncelikle 🥰 eğer hcg yüksek ise kontrole gitmelisiniz ilk zamanlarda çoğu doktor sadece karından ultrason ile muayene ediyor 🥰
Denizkizi16 bgndgd ilk zaman gittiğimizde karindan ultrasonla görünmeyecek kadar küçük olduğundan, alttan muayene ya da kan testinden bakiyorlar
Yonca59 bgndgd evet yukardan keseyi göremeyince alttan bakıyor. Mesela bana 9. Haftaya kadar alttan baktılar
Zeyzeyp bgndgd bnde ilk devlete gitmiştim hamilelik belirtisi demiştim direk Altan bakmıştı bnde korkmuştum hatta ultrasondan bakar gibiisne düşünüyordum cnkü
Cicekbahcesi12 bgndgd beta degerine bagli canim cok dusukse alttan bile muane etmeyebilir baska güne randevu verebilir, bana kalirsa da acele edip alttan muane olma bekle eger beta saglikli bir sekilde yukseliyorsa beklemek daha iyi
UraSsmom bgndgd Yaptırmak zorunda değilsiniz. Ben gittim usg görünmüyor alttan bakalım dedi hayır dedim 5 6 gün sonra çağırdı. Başka bi dr denk geldi oda direkt alttan bakalım daha erken dedi karından bakalım dedim göründü zaten.
Krystal bgndgd Benim beta hcg 10000di 6 haftalıktı. Acilde öğrendim. Alttan baktılar ama idrar yolu enfeksiyonu da vardı ondan dolayı baktılar diye düşünmüştüm. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Endişelendim hatta sordum bebeğe zararı olur mu diye zararı olsa ben yapmam bunu dedi. 16.haftadayiz şimdi sorun yok..
Esma006 bgndgd benim kanımda çıkmıştı doktor çok küçüktür bakmayalim dedi ultrasona almadı 8.haftamda almıştı ultrasona karından bide çok su içerek doktor muaynesine git idrara sıkışık ol
Esma006 bgndgd devletti çok iyi bı doktor özel takipliyim 20 güne bir o doktoruma giderim bilgili olduğundan
Ceku256 bgndgd benim doktorum önce akıntıma bakmıştı orda baktı ki ben çok geriliyorum zaten son aylarda alttan çok muayene edecekler şimdiden seni üzüp yıpratmayalım dedi. Hiç alttan bakmadı bana sadece akıntım enfeksiyon mu değil mi diye bakmıştı.
Ceydaaas1 bgndgd 4 haftadan 8 haftaya kadar alttan baktılar her gittiğimde karından baksanız olur mu desemde kabul etmediler çok rahatsız edici gerçekten ama en rahat öyle görüyorlar mis
Melike1001 bgndgd bende 5+3 te gitmiştim zaten 5+1 de öğrendim karın ultrasonunda gazdan dolayı görünmemişti ve o yüzden alttan bakıp keseyi gördü ikinci kontrolüm 7+4 tü ve kalp atışını net almak için yine alttan baktı ben hiç sıkıntı yapmadım çünkü bu hamileliğimden iki ay önce dış gebelikten düşüğüm olmuştu Bi sıkıntı varsa ve önlenme ihtimali varsa bakabilirler dedim kendimce şükür şuan 33+4 üz 🥰
MinikBrokoli Benim iki gebelikte bile ikisinde altan baktı özelde , 4 haftalık 6 haftalıktı, sormadan baktılar daha sonra ultrason
Acemianney bgndgd 32. Haftadayım çok sancım var diye gittim direkt alttan baktılar sonra karnıma baktı