MorKelebek54 kuzum zaten bende aynı şeyi söylüyorum Rabb’im emaneti bize zorunlu tutmuyor hamile ve emzirme dönemi ama borç üstümüze farz doğum emzirme sonrası Allah bize böyle bir imkan veriyor iken biz bunu sonra ödememek için zorluyor sıkıntıya sokuyoruz kendi adıma da ,ilk bebeğim ilk üç ay içinde denk geldi bulantım çok olmadı doktor Efor sarf etme yatak da geçir tut dedi tam tuttum ama emzirme dönemi tutmadım 6 aya Yeni girdi ek gıda reddi vardı sadece emiyor süt azalır diye tutmadım bir ay tam borç vardı oğlum,6 yaşında iki sene üç ayları tuttum öncesi günlerin kısa olduğu zaman da pazartesi den cumaya kadar aralıksız devam edip tuttum geçmişte ne kadar borcum var bilmediğim için ikinci bebeğim de 6 aya girdik tutmak istedim sonra sancı kasılma oldu nst de sancım çıktı doktorum yine de tutma demedi bana riski anlattı kasılma susuz kaldığın için olur bu kasılma da bebeği dışarı atar dedi ben bıraktım güya sahur ve iftarda 3 litre Su içiyorum ceviz badem incir besin takviyesi de var sorun yok diyorum ama yeterli olmuyor içtiğim su direk gidiyor gün içinde yayılması var 3 litrenin arka arkaya içilmesi direk tuvalette gidiyor çok şükür bir sıkıntı olmadı ama tecrübe oldu burada ki arkadaşlara da anlattım hep bu durumu karşı komşum 24 haftada ona da söyledim bu konuları işte tecrübe ederek öğreniyor insan bebeğim 10 aylık hem ek gıda hem emiyor Rabb’im rızkını versin inşallah tutuyorum ramazan sonrası Şevval ile devam ederim inş üç beş üç beş ne kadar ödersem ödeniyor yeterki insan istesin bana millet nasıl tutuyorsun bu kadar dedi iyiki tutup borçlarımı ödedim çok şükür insan yeterki adım atsın başarır 👍🏻😘😍🤗