Kubrayildirimm Merhaba arkadaşlar su fazlalığı yaşadınız mı? Ya da çevrenizde yaşayan var mı? 29. Haftadayım
Blueeberryy Kubrayildirimm suyum fazla diye sancim bile gelmedi suni sanciyla bile dogmadi benim bebe😒😂 sekerine baktilarmi meyveyi bide tatliyi azalt eger fazla yiyosan
Buseyyz Kubrayildirimm benimde. Suyum çok fazlaydı doktor şekere karaciğere vaktı sıkıntı yok dedi hiçbir şey yapmadım 33 hafta da kontrole gittiğimde suyumun normale döndüğünü söyledi kendiliğinden düzeliyor canım yani korkma
Kkklelp 26 haftada canım gark etti doktor şekerden şüphelendi normal çıktı diyet yaptım suyumda normale döndü
Kubrayildirimm Kkklelp benimde normal şekerim. Kiloda almadım öyle çok çocuğum da normal. 1 hafta sonra yine gel dedi
Blueeberryy Kubrayildirimm benimde yoktu toplam 14 kilo aldim hamilelikte tatli ve meyveyi azaltin doktorda demistir belki😇
Kkklelp Kubrayildirimm benimde aynıydı işte kilom normal hatta 62 yele kaldım 66 67 geliyor kilom oda zaten 3 kilo bebek suyu filandır şekerimde çıkmadı diyetle suyum normal şuan
Kkklelp Kubrayildirimm beyaz ekmeği kes şekerli şeyler yeme pirinç patates meyveyi orantılı ye normale döneer herşey