1devaannesi Bata 9 gün var adetin bitiş günü korunmasız oldu endişeliyim ilişkiden 3 gün sorna 3 gün kusma oldu ilk defa kustum yıllardır onun haricinde şuan bol akıntı var okadar
Elome Laleesra bat 15 ben battan 9 gün önce kan verdim 0.312 çıktı işte oda kasığım çok ağrıdı bir kaç gün artimed marka test yalancı pozitif gösteriyormuş meğersem ondan çift çizgi görmüşüm
Laleesra Benimde bat 15 innovitanın gebelik testini yaptım ama negatif erken yaptım diye düşünmek istiyorum 🥲
yesildeniz_ Laleesra pozitif çıksaydı da güvenmeyin zaten hamile değilim ve innovitanın gebelik testinde ince bi çizgi çıkmıştı ilk dakikalarda
Laleesra yesildeniz_ yaaa bi kaç kişide daha okudum seninle aynı durumu yaşayanı demek ki güvenilmez bi test
gozde91 yesildeniz_ ay evet bende de çıktı sonra prodoctor yaptım negatif. Kimse o testle yapmasın çok yanıltıcı
Tufu2 Batı bilmiyorumda tüp bebek yaptırdım bu ay 17 sinde kan ver dedi doktor ama dayanamadım dun gece verdim 60 cıktı inşaqllah sağlıkla artar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tufu2 Aysenur_6101 amiin canım benim inşAllah Rabbim kimseye aratmasın 6 yıllık özlem Rabbim inşAllah kıcağıma almayıda nasip eder dualarınıza talibim dualarımdasınız 🤲🏻🤲🏻
Aysenur_6101 Bat 16 benimde test yapmadım ama yapmayacağım da bu ay sanmıyorum oldu her ay test yapmaktan ümitlenmekten yıldım 😀😀
Laleesra Nasia bende yaptım ama negatif daha erken bence yumurtlamadan 12 gün sonra anca çıkıyor sanırım
Burcu1925 Benimde bat 16 sı belirtiler fazlasıyla var şuanda 2 gün önce kahverengi lekenmem oldu yerleşme kanaması diyor kimisi ama o kadar korkuyorum ki test yapmak istemiyorum inşallah hamileyizdir kızlar 🤲🏻🥰
Laleesra Burcu1925 ayy inşallah hamilesindir 🩷 sabredebilirsen en azından 2 gün bekle canım varsa daha net çıkar en azından 🙌🏻