seymat98 Merhabalar, kabin boy olup hem çift yönlü hem de puset takılabilen bebek arabası öneriniz var mıdır? Ya da bu üç özelliğin bulunduğu araba var mı? Kabin boy istememin sebebi yer kaplamaz ve daha hafif olur diye. Ama travel olup biraz daha hafif ve yer kaplamayan modeller önerirseniz ona da bakarım
Neferut seymat98 Ben Kraft Kenya kullanıyorum travel, çift yönlü ve çok kolay kapanıyor. Benim için de önemli olan çift yönlü olması ve katlanmasıydı çok memnun kaldım öneririm size de. Sürüşü çok kolay tek parmakla kontrol edebiliyorsun ayrıca
Mervis61 seymat98 prego arteon aldık biz mağazaya gidene kadar asla aklımda olan bi model değildi hatta hiç duymamıştım yeni çıkmış çünkü . Ama çok güzel hem o kadar ağır değil hem çift yönlü hem de oturma yeri takılıyken kolayca katlanıyor ben 15 buçuğa almıştım şuan 13 bin 900 e düşmüş trendyolda
seymat98 Neferut Puset kısa vadede kullanılıyor ama asıl ana gövdeyi takıp kapattığınızda ağır mı ve çok yer kaplıyor mu? Otobüsle dolmuşlarda rahat edilebilir bir model mi
ipos Cybex eezy s twist2, kabin boy, 360 derece dönebiliyor bu sebeple çift yönlü kullanabiliyosunuz, bebek arabasının koltuk kısmı çıkarılıp aparat aracılığıyla puset takılabiliyor
seymat98 ipos Ana kucağı olmadan hali bile epey yüksek fiyatlı bütçemi aşıyor maalesef yine de teşekkürler 😊
Phyloo seymat98 pusetli olanı çok kullanamazsınız 3.aya kadar en fazla sonra zaptedilmiyor bence normal bebek arabası al pusetsiz olanlardan bütçe sıkıntısı varsa Joel yada 4 baby işini görür şuan civilde kampanya var
ipos seymat98 eğer yurtdışından getirme imkanınız varsa yurtdışında yaşayan akraba vs buradaki çoğu arabadan uygun fiyata alabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Puseti ve aparatını da ikinci el olarak dolaptan aldım
seymat98 Phyloo Bütçe sıkıntısı yok aslında ama 30binde vermek istemem. 15-17bin eşimi ikna edebilirsem 20bine kadar bütçe ayırabilirim
seymat98 DogaMom Evet bagi neo2 aslında yazdığım özellikler neredeyse var burada okurken gördüm bende
Phyloo seymat98 bence gereksiz bi arabaya 15 vermem aşırı markaya gerek yok diğeleri de rahat kolay ve iş görür
DogaMom seymat98 bagi neo2 den ziyade big olanı tavsiye ederim. 2 yi arkadaşım kullanıyor çocuk büyüdükçe içine sığması zorlaştı.
ipos seymat98 anladım :/ yine de imkanınız olursa aklınızda olsun. Bana araba 12000 puset ve aparat da 2500e geldi. Totalde 15i bulmadı hepsi ve puset zaten kısa süreli kullanılıyor 2. El piyasası olan da bi ürün ama bebek arabasını uzunca bi süre kullanıyosunuz bence bebek eşyaları arasında en çok para verilecek şey bebek arabası kesinlikle. Kaliteli uzun ömürlü bir araba tercih edin ne olursa olsun, bir de mutlaka canlı görün arabayı ben bagi neo2’yi çok beğeniyodım ama canlıda görünce oturma kısmı çok dar geldi bana