Srp Mrb arkadaşlar ben bir özel hastaneye gidiyorum fakat ne sancı çekerken nde doğumhaneye yanımıza kimsenin gelmesine izin vermiyolar sizde de öylemi bu durum beni geriyor.sancı çekerken belki 10 saat eşim yanımda olmuyucak 😏
Burcum Srp sancıyı odada çekemiyor musunuz acaba. Açılma artınca doğumhaneye gitmeyi talep edersiniz. Özel hastane sonuçta. Talepleri karşılamak zorundalar aslında.
Almilam Srp bende özel de doğum yapıcam canım eşimde girebiliyor doğuma ve doğum fotoğrfçısı da getircem bir sıkıntı yok neden öyle ki anlamadım
Elifece Srp sancıyı odanda cekiyorsun eşin yanında olur yani . Açılman 8 cm olunca doğumhaneye alıyorlar oraya giremiyor eşin
deletedmom11 Şükürki burda eşLer zorunLu !! Yanında oLmak zorunda hatta göbeğinide eşe kestiriyoLar !!
deletedmom11 Dytanne hollanda 😂😂 bazen bayıLan eşLer de oLmuyo değiLmiş tabiki ama eşLer mecburi giriyo we o anda kadının çektikLerine şahit ediLiyo dışarda bekLeynce aynj duyguLarı yaşamayacağından psikolojik destek anLamında eşe 2 gün işten izin weriyoLar we annenin yannda oLmasınk sağLıyoLar doğmda anneyi öyle görnce hayLiyLe kıyamıyo en umursamaz baba biLe 😂😂
Dytanne deletedmom11 ya çok iyiymiş valla benim eşimde muhtemelen bayılırdı 😂😂😂 amaaan biz o kadar sancı çekiyoz birazcık da onlar görüversinler, valla çok mantıklı bence 😂😂😂
Hazelkuru Şahsen Doğum yaparken eşimin yanımda olmasını istemem ama tabi odada sancı çekerken Doğuma girene kadar yanımda olacak.. her özel hastanede esler yanında olabiliyor sizin hastanede neden Yok acaba ki . Ayrıca Doğumda Fotografçı felanda oluyo
deletedmom11 Dytanne şükür bari çektiğimi görsünde bi tek senmi doğuruyon diyen çewredekiLerin gazına geLmesin 😂😂😂
Minimini04 Eşlerin soğma ihtimalinden doğuma girilmesini pek doğru bulmuyor doktorlar ama sancı odasına neden öyle bi tepki vermişler anlamadım