oykumens esraaa009 amiin inşallah sizde sağlıkla kavuşun. Yarın kontrol var bakalım ne alemde bizimki..
oykumens Ecem_P siz daha yenisiniz ama inan su gibi geçiyor rahat hamilelik yaşıyorsan bide tadından yenmez. Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra asıl hamileliği hissetmeye başlıyorsun 🥹
Ecem_P oykumens şu an biraz bulantılarım var malum o haftalardayım ama bebeğimi hissedeceğim günü gerçekten iple çekiyorum🥰🥹
oykumens Mavipatik valla al benden de o kadar yıllardır hamile gibi hissediyorum kendimi 🤭 karnımda boşluk olunca bir tuhaf olucam kesin 😝😂
mihraninannesi55 oykumens Hayırlısı bakalım Vakitlerinde gelsin bebişlerimiz 🥹 Karın sertleşmesi ve kasılması var 1 cm açılma var başkada bir belirti yok kücük hanım nazlanıyor gelmek için 🤭🫠🫠🫠
oykumens NazendeHanimm tabiki garanti değil 41 haftayı görende var. Ani bir durumla suni sancı alıp 40 haftayı doldurmadan doğuran da var biz farazi o tarihe şafak sayıyoruz :) nasip herşeyden önce. Normal doğumu bekliyorum umarım öyle de olur.
oykumens Asliyivrum bende de aynı korku var hep diken üstünde aman nişan mi aman bu sancı mi yok işte ev hep temiz olsun. Ya gece doğuma gidersem dur bir duşa gireyim derken son günler telaşeli geçiyor
Asliyivrum oykumens evet aynı ben de bu şekildeyim. İnşallah hayırlısıyla atlatırız ha bugün ha yarın derken kaç haftayı dolduracağız meraktayım
DENIZ_55 oykumens benimde son 35 heycan dorukta ama ben tekli rakama düşmeden bebeğim doğacak nasipse bayramdan önce doğum planlıyoruz nasipse inşallah 🥹🥹
oykumens DENIZ_55 sezaryenin bence en güzel kısmı doğuma gideceğin günü biliyorsun ekstrem bir durum çıkmazsa o güne şafak sayıyorsun. Sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🥰