Bebisliiii 21 günlük bebeğim gazini cikaramiyor çok sıkıyor kendini doktor vicol diye damla vermişti hiç faydasi yok ilk bebeğim bişey bilmiyorum gaz çıkarması için neler yapabilirm sute gecmesi için benim neler yemem ve ne yememem gerek acaba
GozdeCemre Bebisliiii metsil vermişti doktor bana da canım baya faydası olmuştu bi İki damla reZene verebilirsin çok gazlıysa zaten senin mercimek nohut fasulye asitli şeylerden uzak durman lazım sende reZene içebilirsin yapıyor Musun bilmiyorum ama
GozdeCemre Bebisliiii bir de youtube de bebek egzersizleri var gaz problemi için allah kolaylık versin bazı bebeklere ne yaparsan yap o gaz gitmiyor hele de erkek bekleri çok gazlı oluyor
Doga_deniz Bebisliiii yeğenim kolikti sabaha kadar nöbet tutardık başında 😖 Bir sürü damla falan denediler çıkaramıyodu en son doktoru masaj önerdi o rahatlatıyodu
Eylul_lll Bebisliiii Biogia devlet karsilamiyor ama ilk cocugumda tek careyi bunda buldum daha onceki yorumlarimdada bi cok anneye tavsiye ettim deneyin isterseniz
Bebisliiii GozdeCemre rezene içiyorum hergün. Birde kolayi hiç sevmezdim dogumdan sonra canım aşırı ıster oldu oda mi gaz yapiuor acaba
Doga_deniz https://www.instagram.com/p/Bqz6S7ehpXQ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1plte0cm2ql37 Ben nolur nolmaz diye şimdiden kaydetmiştim buna benzer bi şey yapıyodu ablam da bi de banyoda karnını katı sabunla ovalayarak yıkıyodu sıcak suyla o da rahatlatıyodu baya
GozdeCemre Bebisliiii tabi canım yapmaz olur mu ben resmen kola bağımlısıyım gebelikte ve Doğumdan 6. Aya kadar kesiyorum ne kadar içersen bizde bile gaz yapan şey direk çocuğa da geçiyor sen ne yiyor içiyorsan sütten direk bebekte