Sara_halil_0101 Dmlakrbg benim ilk doğum çok zordu suni sancıyı 1 gün çektim dikişim çok oldu acemiydim mahf oldum bu yüzden korkuyorum normalden
Dmlakrbg Sara_halil_0101 benimde dikişim çoktu ama yarım saatte doğurdum. O yüzden ikincide de hep normal yapalım hocam diyodum. Nasip olmadı. Erken olunca, bide kilosu çok düşük olunca riske atamazdık. Kaldı ki ztn tersti de. Dolayısıyla buda sezeryan olacak. Napalım sağlık olsun.
gokcekocyigiit Ohhh hepimize MAŞALLAH kızlar, sağlıkla gelsin bebeklerimiz, benim de uygulamaya göre 81 de sezaryen olacağım için tabi daha az 🥲🥹
gokcekocyigiit Bilenler biliyor gerçekten iyi niyetiyle dua eden kim varsa sağ olsun, plesanta düzeldi kızlar benim, darısı diğer arkadaşlara 🥳🥲
DENIZ_55 gokcekocyigiit bizimde son 35 kaldı heycan dorukta bayramdan öncede dogum planlıyoruz inşallah nasipse 😊🌸
gokcekocyigiit DENIZ_55 yaaa ne güzel, bayram öncesi hediye 🥹🌸 bizim anca bayram sonu kısmetse görünüşe göre en geç 20 Mayıs dedi doktorum 🥲
DENIZ_55 gokcekocyigiit evet evinize bayram şekeri olarak gelecek minigim senin normal herhalde benim sezeryan olacağı için öyle konuştuk