Ztkn2 gokce_erva test normalde sabah aç karna olan ilk idrarıyla yapılan daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum
Ztkn2 gokce_erva hayır çok erken henüz varsa bile negatif çıkar umudunuzu kaybetmenize sebep olabilir 🫠
Girlinthesun sutlukahve_  @tarcinnnn24 Kızlar bu şekilde mor ile işaretlediğim bugünkü mesela bir önceki yumurtlama günümdü üstünden 7 gün geçti hala böyle koyu. Öncekileri atmışım çöpe ama aynı onlar da
Girlinthesun Girlinthesun @Nurellaaaaaaa1212 canım sen de bakar mısın? Daha adetime 8 9 gün filan var çatlama üstünden de 7 gün geçti prodoctorla da bugün bi bakayım dedim negatif çıktı ama ovulasyon koyu ve pcos yok bende
tarcinnnn24 Girlinthesun hamile olabilir misiniz yazacaktım ama test yaptım demişsiniz anlayamadım tekrar yumurtluyorsunuz o zaman
sutlukahve_ Girlinthesun gebelik olabilir mi 7 gün geçmiş daha testte çıkmaz ki şuan 7 gündür hiç siliklesme olmadı mi
Girlinthesun sutlukahve_ yok sadece çatlamadan sonraki gün baya silik oldu sonra koyulaştı bu son hali işte
sutlukahve_ Girlinthesun umut vermek istemem ama hamilelik olabilir biraz daha bekleyip testi tekrarlayın inşallah hamilesindir bende şuan benzer durumdayım
sutlukahve_ Girlinthesun amin canım senin yumurtlama olduğunda ikisi aynı koyulukta miydi attığın test kurumuş ya tam anlayamadım ben
Girlinthesun sutlukahve_ evet evet hatta t çizgisi diğerinden daha bile koyuydu ertesi gün de çatladı zaten
Girlinthesun sutlukahve_ bence senin de yumurtlama olmuş canım testlerin yapısından dolayı tam anlaşılmıyor ama olmuş