sutlukahve_ Birbebisannesi benimde düzensiz hemde baya benim umudum bitti ya test yaomaya bile hevesim kaçtı şuan
Girlinthesun sutlukahve_ valla benim de umudum yok hiç bu aydan hiç bi belirti yok test de negatif çıkmıştı zaten millet 8-10 gün kala öğreniyor benim 6 günüm kaldı bu aydan umudumu kestim
Yaprakunallar Birbebisannesi 19u adet günüm normalde 5gün var adet günümle 6,1saat önce teat yaptım ilk idrarım değildi bisey gözükmedi simsi bakıyorum gölge görüyorum days doktor kuruma çizgisi yaparmı kiii hiç böyle olmamıstı
Glsmshn Birbebisannesi bende aynı yapmıştım 7-8 gün kala negatifti dünde kan verdim yine negatif. Bugün bata 5 var bekliyorum regli olacakmışım gibi göğüsler şişti kasıkta doluluk ve bugün başlayan seyirme. Beyaz şeffaf sulu akıntı. Arada sıcak basması. Reglide olabilirim bilemiyorum pek beklentim kalmadı açıkcası
Yaprakunallar Kızlar benim bat 19 ilk idrar değildi test yaptım ilkten yoktu varmı yokmu diye kaldı sonra bi bakayım dedim gölge seklinde çizgi var grimsi fotoğrafta çok gözükmüyor uzaktan bakınca belli oluyor bu kuruma çizgisimi? Yarın dolguya gideceğim sabah 🥺
gozde91 sutlukahve_ ben bu ay hormon tahlillerime baktırmak istiyorum devlette yaptırabilir miyiz acaba
Birbebisannesi Yaprakunallar en sağdaki çizgiyi diyorsanız o var. O sayılmıyor 🥰 daha ortalarda bir çizgi olması lazım
Birbebisannesi Yaprakunallar göremiyorum 🥲 varsa zaten bugünde test yapın belirrginleşir git gide. İllaki