Zeynepcey Gebeliğimin 28 haftasında karnımda çatlaklar oluşmaya başladı yağ kullanıyorum fakat düzsnli değil duştan duşa çatlamam sanıyordum biranda çatlaklarımı gördüm şok oldum. Kırmızıyken hazır beyazlamadan geçirmek için birşeyler yapabılırmıyım? Önerınız varmı? Badem yağı ve limon suyunu karıştırıp sürmek işe yarıyormuş gebelık sırasındamı yoksa sonramı kullanılmalı onu ögrenemedım bir bilginiz varsa yazarsanız cok mutlu olurum
Denizkizi16 Zeynepcey benimde bir anda oldu, şaşırdım kaldım lierac çatlak kremi aldım fakat hala etkisini görmedim, halen benimde kırmızı belki kirmiziyken etkili olan doğal bir yol vardır, burda beklemede kalayım
seyma0661 Zeynepcey bende kullanmama rağmen 28.haftada çatladım ve devam etti 😂 lierac, shea butter, farklı 2 markanın çatlak kremini daha kullanıyordum. Şimdi bio oil ve sarı kantarona başladım. Sarı kantaron belki hafifletir deneyin isterseniz
nevaneva Zeynepcey çatlakları engelleyecek bişey bulunması neredeyse imkansız sadece artmasını azaltabilir yöntemler bunu bir doktordan duymuştum. Bende 29 haftalığım alt karnım hep çatlaklar oluştu ama yapacak birşey yok bebek sağlıklı olsun önemli olan o kafanıza takmayın bukadar
S1nbkr Hamileyken değil ama doğumdan sonra kullanmak için yengeç jeli mi ne diye geçiyor trendylda ark kullandı faydasını gördü. Bende denicem emzirirken kullanılır mı bilmiyorum. Bide yakan bir kremmiş
Zeynepcey S1nbkr ya dogumdan sonra beyazlaşırsa busefer kalıcı olur geçmez ye korkuyorum ;/ kırmızıyken gebeylen etki edıcek bişi olsa keşke
S1nbkr Zeynepcey arkadaşımın kilodan dolayı ergenlikten çatlakları vardı karnında baya fazla artık 10 küsür yıllık onlar geçti ama bilemicem. Eğer şuan kullanacağımız bişey varsa bende kullanmak isterim ya hiç duymadım
Cnhavva Zeynepcey bende 30. Haftada ufak catlak gordum dogal kantoron yagi kullaniyorum bende ozon yagi normalde catlaklar icin vs iyi de gebelikte kullanilir mi net bisey okuyamadim o duruyo