2baby1mom__ Kızlar, 1 tane oğlum var ismi ekin şimdide kız bebeğe hamileyim eşim isminin toprak olmasını istiyor normalde bende severim ama kızda niyeyse çok kabaymis gibi geldi bı türlü kulağıma hoş gelmedi, bende dünya olsun istiyorum sizce hangisi daha güzel geliyor kulağa veya ekin ismine uyumlu önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim neticedee fikir fikirden üstündür değilmiii hadi bakalım bana bı yardımcı olun 🤗🫂
bebeklerim__ 2baby1mom__ toprak ne kadar unisex olsa da çevremde daha çok erkek de duyuyorum. Ekine uyumlu şuan aklıma gelmedi ama daha güzel isimler vardır canim
2baby1mom__ bebeklerim__ evet canım zaten oğluma kız ismi dediler hep ekine şimdi toprakta da aynı şeyleri yaşamakda istemiyorum
Tatli_bebek12 2baby1mom__ bende toprak ismini hep erkekde duydum dünya da isim değil gibi yani bilemedim sizin karariniz tabiki🧡
Zeyzeyp 2baby1mom__ yeğenim var erkek adı toprak yana biraz erkeğe daha yatkın gibi geliyor bana kız olarak da eflin esila elisa elfida eliz isimleri hoşuma gidiyor
KLORAKHANIM 2baby1mom__ ekin ismini çok severim berekettir Defne, Nehir, sera, ada, yaprak geldi aklıma ses olarak uygun degiller ama anlam olarak uygunlar Lina, alin de anlam olarak çok uygunlar ama çok fazla var Ses olarak Nisa, ezgi, melis, ela, derin