ilaydaalptekin Merhaba arkadaşlar doğumu kokaylaştırmak için Hint yağı kullana varmı rahim açılması için 38+4 haftalıpım bugün doktor alttan muayene etti hiç açıklık yok dedi 2 gün 1 arayla Hint yapı iç sonra vajına na masaj yap dedi faydasını gören var mı
Eliffyamann ilaydaalptekin ben içtim 3 gün her sabah bir kaşık ama bende inanılmaz sancı yapti ve bebeğimin kalp atışlarını düşürdü hemen kestim 😢 sancı da iki üç saat çok fena oluyor sonra birden kesiliyor, tekrar yağdan içiyorsun yine sancın oluyor ama birden kesiliyor
ilaydaalptekin Eliffyamann açılma oldumu acaba yinede 1 tatlı kaşı dedi doktor meyve suyuna kay iç bugün ve perşembe günü bidaha içme dedi
Eliffyamann ilaydaalptekin kontrole gittiğimde açılman yok dedi, bende çok sancı çekince olur sanmıştım ama senin doktorunun dediği mantıklı, ben biraz fazla içtim galiba ondan dokundu
ilaydaalptekin Nazende_ nadıl yaptınız ne kadar içtiniz ki acaba doktor bana 1 tatlı kaşığı dedi birşeyin içine kat iç
Eliffyamann ilaydaalptekin arkadaşın dediği tarif şu olabilir, burda çok gördüm bu tarifi 50 ml hint yağı 11 tane çekirdekleri ayrılmış hurma (çekirdeklerini de) 3 su bardağı su Hepsini tencereye koy kaynat iliyinca bir gün içinde iç
Eliffyamann Nazende_ peki canım bunu içmeden önce hiç belirtin var mıydı, açıklığın, sancın, yoksa hiçbişeyin yokken birden mi, birde kac haftaliktin